Μετά τη γνωστοποίηση ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Δωδεκανήσιος βουλευτής Γιάννης Παππάς, στην Κω ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του, αφού το προηγούμενο διήμερο βρέθηκε στο νησί και πραγματοποίησε συναντήσεις και σειρά επαφών με όλες σχεδόν τις τοπικές αρχές του νησιού, αλλά και φορείς!

Από τον ΕΟΔΥ γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να εντοπιστούν όσοι συναντήθηκαν μαζί του τις τελευταίες ημέρες στην Κω. Μάλιστα όπως δήλωσε πριν από λίγο ο κ. Παππάς, μέχρι στιγμής όλα τα τεστ των επαφών που είχε στην Κω βγήκαν αρνητικά.
Αναφορικά με την περιοδεία του στο νησί, υπενθυμίζεται ότι είχε συναντήσεις  με τον Μητροπολίτη Κω – Νισύρου κ.Ναθαναήλ, τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κω Ταξίαρχο Λουκά Θάνο, τον Υποδιοικητή κ. Ανδρέα Σταυρόπουλο, την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κυρία Κωνσταντίνα Σβύνου, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτη Βασιλειάδη και με τα μέλη του Δ.Σ, κ. Χρυσόπουλο Ηλία και κ. Μπαλάσα Μανώλη , με το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΒΑΚΟΥΦ Κω, με τον Έπαρχο Κω κ. Ιωάννη Καμπανή, με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, κ. Χατζηάμαλλο Εμμανουήλ, με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Ιωάννη Καραντζιούνη, με τον διοικητή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω κ. Ιωάννη Φραγκούλη, αλλά και με τους συμβασιούχους υπαλλήλους του ΚΥΤ, ενώ τέλος συναντήθηκε και με μέλη του Συλλόγου Εστίασης ΣΕΠΕ ΚΩ!

Πριν από λίγο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο Δωδεκανήσιος βουλευτής ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και τις ευχές που δέχεται για γρήγορη ανάρρωση:

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για τις χιλιάδες ευχές που έχουν κατακλύσει από το πρωί το κινητό μου και τα προφίλ μου στα social media.
Σας ενημερώνω, ότι τα άτομα που ήρθα σε επαφή στο νησί της Κω έχουν υποβληθεί όλοι σε rapid τεστ τα οποία ήταν αρνητικά.
Τη Δευτέρα, οι συνεργάτες του γραφείου μου στην Κω, καθώς και τα υπόλοιπα άτομα που ήρθα σε επαφή θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ COVID-19, για να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο.

Για τις επόμενες μέρες, μέχρι να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα η υγεία μου, τα κινητά μου τηλέφωνα θα παραμείνουν κλειστά, όποτε δε θα μπορώ να σας απαντάω. Τα τηλέφωνα των πολιτικών μου γραφείων, όμως, παραμένουν ανοιχτά και οι συνεργάτες μου είναι στη διάθεσή σας, να σας ενημερώνουν για όλα τα ζητήματα και για την πορεία της υγείας μου.

 581 total views,  2 views today