Τους λόγους που τον οδήγησαν, στο να διεκδικήσει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, που θα γίνουν στις  24 Οκτωβρίου την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου, εξήγησε μιλώντας στον Sky σήμερα ο ιατρός κ. Αντώνης Αρφαράς.

«Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά, μετρά σαράντα χρόνια και η προσφορά μου στη ΝΔ δεν είναι σημερινή. Θεώρησα καθήκον μου να δώσω το παρόν και να διεκδικήσω την προεδρία της τοπικής δημοτικής οργάνωσης Ρόδου», δήλωσε ο κ. Αρφαράς.

Όσο για τους στόχους είναι, όπως είπε,  η διεύρυνση και οι εγγραφές νέων μελών στο κόμμα.

«Έχω το χρόνο και μετά από μια μεγάλη διαδρομή  και τα προσόντα. Γνωρίζοντας το νησί  μου και τους ανθρώπους του καλά αποφάσισα να αναδείξω στο μερίδιο που μου αναλογεί τις αξίες και τις αρχές της μεγάλης παράταξης . Πρέπει να  δημιουργήσουμε  πάλι πυρήνες σε κάθε χωριό του νησιού μας.Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές και τα εκλογικά τμήματα να είναι κενά. Είναι ανάγκη να πλησιάσουμε τον κόσμο να καταγράψουμε τα προβλήματα του  και να τα προωθήσουμε στην κυβέρνηση και την αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού» , εξήγησε ο κ. Αρφαράς και πρόσθεσε πως είναι πολλά τα ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Όσο για τις διαδικασίες που φαίνεται να  ακολουθούν κάποιοι ο κ. Αρφαράς δήλωσε:

«Δεν πιστεύω όσα ακούγονται. Δεν θα τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο.  Είναι ανάξια σχολίων αυτά. Ο κόσμος ψηφίζει. Εδώ αποφασίζει ο λαός. Μπορεί να έχουν διαρρεύσει διάφορα αλλά δεν  τα σχολιάζω γιατί κάποιοι τα διαδίδουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.  Θα μείνουν με τις εντυπώσεις.Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε. Μπορώ και θέλω να εκπροσωπήσω τον κόσμο επάξια. Όποιος θέλει να μετάσχει στις εκλογές αλλά τίμια» .

Ο κ. Αρφαράς ξεκαθάρισε πως θα συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές  για να ενώσει τη ΝΔ και όχι για να διχάσει.

«Ενωτικά κατεβαίνω στις εκλογές και όχι για να διχάσω.Ζητώ τη συμπαράσταση όλων για το καλό της παράταξης και κυρίως για το καλό του τόπου!», υπογράμμισε ο κ. Αρφαράς.

 

 275 total views,  2 views today