Αρφαράς: Η ΝΔ εν μέσω κρίσεων και σοβαρών προβλημάτων ανταπεξέρχεται με υπεύθυνο τρόπο!

384

«Με προσοχή παρακολουθούμε και τις δημοσκοπήσεις  που έχουν  μεν ενδιαφέρον αλλά είναι μια αποτύπωση της στιγμής. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η εφαρμογή του προγράμματος μας και η ακρόαση του παλμού της κοινωνίας για να βλέπουμε τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Αυτό δήλωσε στον Sky  με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος της δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς .

Σε ότι αφορά τη δημοσκοπική άνοδο του Κινήματος Αλλαγής την χαρακτήρισε αναμενόμενη.

«Δεν μας ανησυχεί η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής. Ο αιφνίδιος θάνατος της Φώφης Γεννηματά συσπείρωσε τα μέλη του κόμματος. Εμείς έχουμε τη δική μας πολιτική. Βάσει των πολιτικών θέσεων μας θα πορευθούμε», τόνισε.

Σε ότι αφορά την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ που έδειξε την τάση για αλλαγή και την εφαρμογή νέων πολιτικών προς όφελος των πολιτών ο κ. Αρφαράς σημείωσε:

« Εμάς δεν μας ανησυχεί η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στις κάλπες για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής. Οφείλεται σε φίλους που πήγαν να ψηφίσουν. Στο ΚΙΝΑΛ υπάρχει υπεύθυνη στάση σε πολλά ζητήματα και αυτό είναι κάτι που λείπει από την αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό θέλουμε και εμείς δηλαδή μια σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση για να αποδώσουμε καλύτερα ως κυβέρνηση. Η ΝΔ εν μέσω κρίσεων και σοβαρών προβλημάτων ανταπεξέρχεται με υπεύθυνο τρόπο. Θα έπρεπε η κυβέρνηση να αφήσει χωρίς κάλυψη τις επιχειρήσεις  εν μέσω πανδημίας; Να μην προχωρήσει σε αμυντικές συμφωνίες; Να αφήσουμε τις ΜΕΘ στον αριθμό που τις βρήκαμε;»

Σε ερώτηση σχετικά με την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση ο κ. Αρφαράς είπε:

«Η κυβέρνηση δεν κοροϊδεύει τους πολίτες. Άλλοι είναι αυτοί που  κορόιδεψαν. Άλλοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να κρατούν μια απαράδεκτη πολιτική στάση. Η ΝΔ είναι η μεγάλη παράταξη που έκανε τις μεγάλες τομές εξίσου. Για τους μειωμένους συντελεστές η ΝΔ εκεί που δεν υπήρχε ελπίδα ανέδειξε το θέμα και επέβαλε στο Ecofin να πάρουν απόφαση οι υπουργοί για την εφαρμογή. Η προσπάθεια μπορεί να αποδώσει και νωρίτερα».