Αρφαράς: Στη ΝΔ πρέπει να υπάρξει πνεύμα ενότητας

400

«Στη ΝΔ πρέπει να υπάρξει πνεύμα ενότητας. Επιδίωξη και επιθυμία  μου είναι να εξασφαλίσω την ενότητα. Όλα τα στελέχη του κόμματος είναι χρήσιμα  και δεν κανείς δεν εξαιρείται από την προσπάθεια που κάνουμε».

Αυτό δήλωσε σήμερα στον Sky o πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης  Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς  ενώ περιέγραψε τις συναντήσεις που ήδη έχει κάνει με στελέχη του κόμματος στην περιοχή μας.

«Παρά το ότι μεσολάβησε η πανδημία δεν έμεινα αδρανής. Είχα σειρά επαφών και στα χωριά με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων  στελέχη της ΝΔ αλλά και με στελέχη  της αυτοδοίκησης που ανήκουν στο κυβερνών  κόμμα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω επίσης με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και το δήμαρχο Ρόδου. Είναι ανοικτός ο δρόμος και για κατ ιδίαν συναντήσεις. Γίνεται δουλειά. Διαπιστώνω και εισπράττω κλίμα κατανόησης και αλληλοσεβασμού», είπε ο κ. Αρφαράς.

Όταν θα περάσει και η πανδημία θα γίνουν και τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Ιαλυσό.

« Έχω μιλήσει με τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Κονταδάκη και διαπίστωσα πως έχει την επιθυμία να μας επισκεφθεί. Ενδιαφέρον υπάρχει και από υπουργούς. Υπάρχει θετικό κλίμα», τόνισε.

Σε ερώτηση αν το θετικό κλίμα ανατραπεί σε περίπτωση εκλογών ο κ. Αρφαράς δήλωσε:

«Πιστεύω πως το ενωτικό κλίμα θα διαφυλαχθεί. Μιλάω με τους βουλευτές και δεν υπάρχει πρόβλημα . Υπάρχει συνεννόηση άριστη. Διαμάχες και εσωτερικές διαμάχες δεν υπάρχουν. Αυτό με κάνει να αισιοδοξώ . Θα πάμε πάρα πολύ καλά όποτε και αν γίνουν εθνικές εκλογές . Για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ακόμη νωρίς και είμαστε στο μέσον της περιόδου. Ο τρίτος χρόνος είναι αυτός που φαίνεται η αποδοτικότητα. Τώρα περιμένω να γίνει η διαφορά. Έχω στοιχεία πως θα  γίνει αυτό και θα ξεκαθαρίσει το  τοπίο της αποδοτικότητας της διοίκησης»

Ο κορονοϊός

Ο κ. Αρφαράς αναφέρθηκε και στον κορονοϊό με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος χωρίς όμως συμπτώματα.

Έμεινα καραντίνα όλες αυτές τις ημέρες. Δεν κατάλαβα πως νόσησα γιατί ήμουν ασυμπτωματικός. Από τέστ που έκανα διαπιστώθηκε η μεταδοτικότητα . Για να μην επιτείνω τη μεταδοτικότητα στους οικείους μου  θεώρησα καθήκον μου να απομονωθώ. Είμαι για 9η ημέρα στην οικία μου και θα κάνω το rapid test όπως προβλέπεται.

Σε ερώτηση σχετικά με τη προστασία που παρέχουν τα εμβόλια  στη μάχη με τον κορονοϊό ο κ. Αρφαράς είπε:

«Έκανα δύο δόσεις Astra Zeneca και την Τρίτη δόση με Phizer και πέρασα την πανδημία ανώδυνα και ασυμπτωματικά. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε τα τέστ».