Συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Θεοδόση Καστανίδη αλλά και μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί της Ρόδου είχε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί στο νησί της Ρόδου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ακόμη μία φορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί ταξί αλλά και την εξέλιξη της τουριστικής σαιζόν, όπως την αντιλαμβάνεται ένας σημαντικός επαγγελματικός κλάδος που έρχεται σε άμεση και συχνή επαφή με τον επισκέπτη στο νησί μας.

Ο κ. Υψηλάντης υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο τους. Παράλληλα ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου απηύθυνε μέσω του καναλιού επικοινωνίας του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, μήνυμα προς όλους τους οδηγούς ταξί.

Επίσης κατά τη χθεσινή ημέρα ο κ. Υψηλάντης συνέχισε την περιοδεία του σε γειτονιές της πόλης της Ρόδου αλλά και στη Μεσαιωνική Πόλη, όπου μιλώντας με κατοίκους και επιχειρηματίες, εξέφρασε την πεποίθηση ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο λαός με τη ψήφο του θα δώσει «καθαρή» εντολή στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα δώσει αυτοδυναμία!

 144 total views,  2 views today