Απάντηση στις κατηγορίες του υποψηφίου δημάρχου κ. Θ Νικηταρά, για τις απευθείας αναθέσεις και όχι  δίνει και σήμερα η δημοτική αρχή Κω με ανακοίνωση .

«Όλες οι πράξεις της δημοτικής αρχής είναι αναρτημένες στο Διαύγεια.Αντί να αφήνει άθλια υπονοούμενα ας μιλήσει με ονόματα, ας πει ότι έχει να πει και ακολούθως να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων του. Δικηγόρο άλλωστε θα έχει…τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές.Η ουσία είναι ότι η συμμαχία του χθες ήταν η πρωταθλήτρια των αναθέσεων, την περίοδο 2011-2014 έκανε αναθέσεις ύψους 708.101 ευρώ.Αντίθετα η δημοτική αρχή στα πέντε αυτά χρόνια, δηλαδή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μείωσε το ποσό των αναθέσεων στα 577.297 ευρώ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά από τη δημοτική αρχή Κω ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Ο κ. Νικηταράς έχει επιλέξει να κάνει προεκλογικό αγώνα με λάσπη και αθλιότητες.

Όλες οι πράξεις της δημοτικής αρχής είναι αναρτημένες στο Διαύγεια.

Αντί να αφήνει άθλια υπονοούμενα ας μιλήσει με ονόματα, ας πει ότι έχει να πει και ακολούθως να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων του. Δικηγόρο άλλωστε θα έχει…τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές.

Η ουσία είναι ότι η συμμαχία του χθες ήταν η πρωταθλήτρια των αναθέσεων, την περίοδο 2011-2014 έκανε αναθέσεις ύψους 708.101 ευρώ.

Αντίθετα η δημοτική αρχή στα πέντε αυτά χρόνια, δηλαδή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μείωσε το ποσό των αναθέσεων στα 577.297 ευρώ.

Αυτό είναι δύσκολο να το καταπιεί ο κ.Νικηταράς που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πιο αποτυχημένης δημοτικής αρχής που γνώρισε η Κως.

Αυτοί οι άνθρωποι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών όχι με το έργο ή το πρόγραμμά τους αλλά με τη λάσπη και τις αθλιότητες.”

 104 total views,  2 views today