Σε απάντηση της ανακοίνωσης του κ. Χατζημάρκου, το Γραφείο Τύπου της Συμμαχίας Ν. Αιγαίου με υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Μανώλη Γλυνό εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τελικά σε κάθε απάντησή σας μας δικαιώνετε.

– Γιατί εκτός από τις πολιτικές προτάσεις μας τώρα αντιγράφετε και την φρασεολογία μας. Μάθατε το “ανερμάτιστη”, εύγε!

– Γιατί σε απλές διαπιστώσεις εσείς ανακαλύπτετε για έναν περίεργο λόγο που κανείς δεν καταλαβαίνει, βρισιές (πού άραγε τις είδατε; ).

– Γιατί παραδέχεστε οι ίδιοι πως τόσο καιρό που υβρίζατε αντιπάλους και διασύρατε οποιονδήποτε σας ασκούσε κριτική, τεμπελιάζατε και θυμηθήκατε να δουλέψετε τώρα. Τέσσερις μήνες πριν την αποχώρηση σας.

– Γιατί αν όντως δούλευαν τόσοι σύμβουλοι και τόσοι παρατρεχάμενοι και διορισμένοι επί μια πενταετία σε βαθμό που δεν μπορούν να απαντήσουν σε απλά ερωτήματα και απορίες, τότε θα ήμασταν ήδη μια Περιφέρεια – Μονακό. Και δεν είμαστε.

– Και τώρα εμφανίζεστε εσείς τα “καλά παιδιά “. Τώρα. Τώρα που καταλάβατε πως ένα ένα τα έξυπνα φαγοπότια που στήσατε και κανένας δεν έκανε τον κόπο να αναλύσει και να συνδέσει από τα δεδομένα που υπάρχουν στην “Διαύγεια” θα αρχίσουν να βγαίνουν ώστε να ενημερωθεί η κοινωνία και να αποφασίσει αν θέλει τελικά όπως οι ίδιοι είπατε την “Συμμαχία των καλών παιδιών” ή το γνωστό παρεάκι.

Τώρα, επιθυμείτε την ηρεμία, την σιωπή. Φοβάστε μήπως διαταραχθεί κάποια…”ηρεμία” που νομίζετε πως είχατε εξασφαλισμένη ως τώρα;

 194 total views,  4 views today