…Ατυπη δομή φιλοξενίας στο λιμάνι της Ρόδου: ΣΤΟΠ από την εισαγγελία!

712

Ξεκίνησε από χτες το πρωί η διαδικασία …μετατροπής του λιμανιού της Ρόδου σε …άτυπο στρατόπεδο συγκέντρωσης για να καλυφθούν οι ανάγκες στέγασης των μεταναστών!

Σκηνές στη σειρά, τοποθετήθηκαν πίσω από τα παλιά σφαγεία, δίνοντας την ευκαιρία, αυτά να επανακαταληφθούν χωρίς φυσικά για τον χώρο να έχει δοθεί άδεια από το Δήμο της Ρόδου!

Στη σύσκεψη που έγινε, αποφασίστηκε να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα στέγασης με τις σκηνές στο λιμάνι!

Σ’ αυτήν την σύσκεψη δεν εκλήθη εκπρόσωπος του Δήμου της Ρόδου, κατά τη νέα τακτική που εφαρμόζει η περιφερειακή αρχή και μετείχαν ο Διοικητής της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μανώλης Καζαμίας, ο Β’ Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Στέργου, ο Λιμενάρχης της Ρόδου Χαράλαμπος Γεωργάτος και ο Περιφερειακός διοικητής του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής Ιωάννης Δελής.

Σημειώνεται πως η εισαγγελία παρενέβη και δεν επέτρεψε να γίνει το …στρατόπεδο και έτσι οι σκηνές στήθηκαν χωρίς αξιοποίηση!