Ενδελεχείς ελέγχους στις λαϊκές αγορές, προκειμένου να διαφυλαχθούν τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, πραγματοποιούν κλιμάκια σε όλη τη χώρα, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι σήμερα αποφασίσθηκε η αναστολή τεσσάρων λαϊκών στη χώρα, που δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Επιπλέον, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το διπλασιασμό των λαϊκών αγορών σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες. Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, συνολικά θα λειτουργούν 222 λαϊκές αγορές σε όλη τη χώρα, ενώ σημείωσε ότι οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί.

Στη λαϊκή του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρωτογενούς Τομέα και Εμπορίου Σάββας Καραταπάνης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο, για επιτόπιο έλεγχο, για την τήρηση των μέτρων που επιβάλλει αυτή την περίοδο η νομοθεσία.

Αυξημένη ήταν η κίνηση των καταναλωτών, αφού συνέβαλλε σ’ αυτό και η καλοκαιρία.

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του σωματείου πωλητών-παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ν. Δημήτρας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών, με τα μονά -ζυγά, διαβεβαίωσε ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από όλους τους συναδέλφους του, χωρίς να υπάρχουν παράτυπες συμπεριφορές.

 1,064 total views,  2 views today