Κατά περίεργο τρόπο το παρεάκι προσπαθεί να πείσει τα μέλη του και μετά όλους τους υπόλοιπους για τις αλάνθαστες επιλογές του μεγάλου …καγκελάριου!

Ομολογουμένως μέσα από ένα σύστημα δυναμικών και όχι μόνο συγκοινωνούντων δοχείων, με μια μηχανή κρατικής εξουσίας την οποία χρησιμοποιεί γιατί σε κάθε περίπτωση είναι υποτακτικός και επιτελεί τον ρόλο του, ο μέγας καγκελάριος έχει βρει την δίοδο για μακροημέρευση. Αυτό του δίνει το δικαίωμα να …εκτελεί κάθε αντίθετη άποψη και να επιβάλει την Σιωπή των Αμνών.

Η διαφορά όμως από προηγούμενα χρόνια είναι πως στην αντιπολίτευση του δεν έχει πια στελέχη που ασχολούνταν με την Περιφέρεια αλλά φωνές πολιτών, φωνές Μέσων και ισχυρές φωνές αντίστασης – δρομολογώντας …εν χορδαίς την άλλη άποψη! 

Αυτή η άλλη άποψη είναι που τρελαίνει τον καγκελάριο: Δεν μπορεί να διανοηθεί πως έχει κάποιους που δεν τον ακολουθούν. Θεωρεί πως τα κάνει όλα καλά και επομένως εν αδίκω αντιδρούν ή δεν τον ακολουθούν όσοι του κάνουν την κριτική.

Φτάνει λοιπόν στο αντίθετο και ιδιαίτερα αντιδημοκρατικό τρόπο να πιστεύει πως με τις ανακοινώσεις, με τα τρολς και με τη λάσπη θα καταφέρει να διατηρήσει το …απυρόβλητο καθεστώς. Εφτασε στο σημείο να προσλαμβάνει σωρηδόν δημοσιογράφους για να σώσει την παρτίδα. Οδηγεί όμως στο αδιέξοδο ακόμη και τους νεοπροσληφθέντες φίλους του…

Οι φύλακες έχουν γνώση και ήδη η Δημοκρατία αναζητά το διέξοδο της επιβίωσης της!

ΥΓ. Οσα προεκλογικά έκανε με τα social media και τα τρολς …γυρίζουν τώρα πάνω του: Κι έχει και τα χαλκεία να συνεχίζουν!…

 955 total views,  2 views today