Αναπάντητα τα ερωτήματα Μπαράκα: Χωρίς αναφορά στην …ταμπακέρα!

1263

Εμμένει η περιφερειακή αρχή στην άρνηση της να δώσει απάντηση στο ζήτημα που έχει θέσει με ανακοίνωση του ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Θανάσης Μπαράκας.

Με μια επιφανειακή ανάγνωση της ανακοίνωσης του κ.Μπαράκα στάθηκαν για μια αφορά ακόμη πολύ μακριά από την …ταμπακέρα δηλαδή τον αριθμό των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Αντιθέτως στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για την ανάγκη ύπαρξης των γραφείων τύπου και τις αμοιβές των εργαζομένων σε αυτά ενώ δεν ήταν αυτό το μείζον ζήτημα που έχει τεθεί.

Σε μια προσπάθεια έκθεσης και περιθωριοποίησης πολιτικών προσώπων και όχι μόνο, κάνουν λόγο για άγνοια ενώ εμμένουν να «λησμονούν» τη διάταξη του νόμου η οποία αναφέρει ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο κατ ελάχιστον συνεδριάζει μια φορά το μήνα. Ως εκ τούτου θα έπρεπε το 2018 να έχουν πραγματοποιηθεί 12 συνεδριάσεις και όχι εννέα (9).
Επιπρόσθετα γίνεται λόγος και για το διαγωνισμό Led με την επισήμανση ότι είναι απρόσβλητος.

Η ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Αυτοί που προσπαθούν να μετατρέψουν την Δημοκρατία σε διαδικασία ικανοποίησης των προσωπικών τους ταπεινών ενστίκτων, δεν μπορούν να την λοιδορούν ταυτόχρονα γιατί αυτή προβλέπει την ύπαρξη και λειτουργία Γραφείων Τύπου.
Οι αμοιβές των εργαζομένων στο Γραφείο Τύπου καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν έχει την δυνατότητα να παρέμβει σε αυτό. Αυτό, είτε το ξέρουν οι συκοφάντες σαν τον Θ. Μπαράκα και το αποκρύπτουν, είτε δεν το ξέρουν και εκτίθενται ως προς τον επικίνδυνο βαθμό άγνοιας τους.

Τα χρήματα του Ελληνικού λαού δεν τα υπερασπίζονται αυτοί που καταφεύγουν μόνιμα στο ψέμα και στην προπαγάνδα, αλλά αυτοί που εργάζονται.

Τα χρήματα του Ελληνικού λαού δεν μπορούν να τα υπερασπίζονται αυτοί που επιτίθενται γιατί δεν κατάφεραν να πάρουν θέση αμειβόμενη από αυτά.

Τελικά την Δημοκρατία την αποδέχονται ή θέλουν να την χρησιμοποιούν κατά περίπτωση;

Απαράδεκτη και ανερμάτιστη είναι μόνο η εμμονή κάποιων να αναπαράγουν θέματα που έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές και αυτό γιατί το πολιτικό τους κενό πρέπει να το καλύψουν με τον θόρυβο που προκαλούν όποτε εμφανίζονται δημόσια.

Σε προσωπικές επιθέσεις καταφεύγουν πάντα πρώτοι και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν, διότι είναι η μόνη τους δυνατότητα δημόσιου λόγου. Με ψεύδη και συκοφαντίες προσπαθούν να κρατηθούν «ζωντανοί».

Ο διαγωνισμός των LED στον οποίο αναφέρονται και που είναι σε εξέλιξη είναι ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΣ.

Η εμμονή τους στην αναφορά σε αυτόν δημιουργεί το εύλογο ερώτημα αν υπηρετούν το δημόσιο ή άλλα συμφέροντα.