ΑΧΕΠΑ:Δωρεά δύο πυροσβεστικών οχημάτων στην πολύπαθη Βόρεια Εύβοια

191

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο παρουσία του Supreme President Order of AHEPA, κ. Jimmy Kokotas (USA) παραβρέθηκαν: ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα  Μακρή, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αλέξης Ράπανος, μέλη του District 25 και πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων.

Μοναδικός σκοπός της οργάνωσής μας είναι η προσφορά στην κοινωνία. Τιμή μας που ανήκουμε σε αυτή την μεγάλη οικογένεια που με σύμπνοια και συνεργασία προσφέρει και σε κάθε κρίση είναι εκεί.

Μετά το πέρας της όμορφης εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Αντώνης Γιαννικουρής δήλωσε: ….«Υπενθυμίζω ότι από τη Ρόδο παρουσία του Κυβερνήτη κ. Κώστα Βαρσάμη, ενεργοποιήθηκε το Emergency Relief Fund for Greeces wildfires, για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα.

Η προσφορά των τμημάτων της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ στον αγώνα κατά των φυσικών καταστροφών ολοκληρώνεται με τη δωρεά δύο πυροσβεστικών οχημάτων στην πολύπαθη Βόρεια Εύβοια από το ναυτιλιακό βραχίονα της ΑΗΕΡA, το AHEPA Maritime Chapter HJ-45 St Nicholas. Συνεχίζουμε το έργο μας με προτεραιότητα το κοινό καλό».