Αύριο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΔ

162

Αύριο θα πραγματοποιηθεί  η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΔ  στο ξενοδοχείο Rodos Palace και ώρα 18:30. Θα παραστεί όπως δήλωσε σήμερα στον Sky η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου κ. Εφη Χαραλαμποπούλου ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου κ.  Γιάννης Κουτουλάκης και ο υπεύθυνος περιφερειακών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ  Δωδεκανήσου κ  Πάνος Πασχάλης.

Είναι μια εκδήλωση όπως δήλωσε στον Sky η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου κ.  Έφη Χαραλαμποπούλου  ανοικτή για το κοινό.

«Περιμένουμε με μεγάλη χαρά τους φίλους και τις φίλες της ΝΔ να ανταλλάξουμε απόψεις μετά από τόσο καιρό», δήλωσε.

Όσο τις εθνικές  εκλογές τόνισε πως παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία για την τέλεση τους το κόμμα ετοιμάζεται.

«Ζεσταίνουμε τις μηχανές μας συζητάμε με τον κόσμο και προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε το κυβερνητικό  έργο.Θέλουμε να πείσουμε τους  πολίτες να μας  εμπιστευθούν και πιστεύω ότι θα το πράξουν», δήλωσε η κ. Χαραλαμποπούλου.

Σε ερώτηση για το ψηφοδέλτιο του κόμματος  τόνισε πως θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό.

«Επίσημα δεν μπορώ να αναφερθώ στα πρόσωπα που θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο πλην των ενεργεία βουλευτών.  Αναμένω  την ανακοίνωση του κόμματος», δήλωσε η κ. Χαραλαμποπούλου.

Η πρόεδρος της ΔΕΕΠ αναφέρθηκε και στην αλληλεγγύη της Ελλάδας στους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας  που δοκιμάζονται μετά τον καταστροφικό φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

«Οι δύο λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε. Δυνάμεις από την Ελλάδα συνδράμουν στην Τουρκία και βοηθούν  για την ανεύρεση επιζώντων στα ερείπια. Από τη ΝΔ συγκεντρώνονται βοήθεια . Όλοι οφείλουμε να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε τη γειτονική χώρα», τόνισε.