«Ουδέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε συνεργασία ή στήριξη με την παράταξη Μπροστά το Νότιο Αιγαίο του κ. Γιώργου Χατζημάρκου.Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι δυνατό αφού έχει πάρει το χρίσμα από τη ΝΔ. Κατά συνέπεια με λύπη διαπιστώνω ότι ο κ Στάγκας εμπλέκεται σε  μια λογική Fake News την οποία υιοθετεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου .

Αυτό ξεκαθάρισε σήμερα με δήλωση του ο Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Αποστολίδης με αφορμή όπως ανέφερε σε συνέντευξή τύπου χθες ο ειδικός συνεργάτης του Περιφερειάρχη κ. Στέργος Στάγκας.

Συγκεκριμένα ο κ. Αντώνης Αποστολίδης δήλωσε:

“Οι διαδικασίες με τις οποίες επιλέγει την εμπλοκή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συγκεκριμένες διαφανείς και γνωστές σε όλους από την αρχή.  Για τις  εκλογές της ΤΑ   ελήφθησαν αποφάσεις στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 18 Μαΐου του 2018 . Με βάση αυτές κινήθηκε και τώρα. Εφαρμόζουμε τις αποφάσεις αυτές και σε αυτές τις εκλογές με  συνεργατικά  κινηματικά σχήματα νικηφόρων συνδυασμών. Πάνω σε αυτό οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τη διαδικασία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ξεκάθαρη επιλογή και για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οι τρεις ΝΕ του Νοτίου Αιγαίου συνεργάστηκαν εξέτασαν  τις περιπτώσεις και τα περιθώρια συνεργασίας και με βάση αυτές κατέληξαν σε αποφάσεις  βάση ενός συγκεκριμένου πολιτικού πλαισίου που έχει δημοσιοποιηθεί. Έτσι αποφασίστηκε η  συμμετοχή του στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του κΓλυνού. Σε αυτό το ψηφοδέλτιο μετέχουμε ισότιμα ως στελέχη της ΤΑ και συνεργαζόμαστε ισότιμα με όλα τα  υπόλοιπα μέλη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχεται να καπελώσει κάποια αυτοδιοικητική κίνηση. Συνεργαζόμαστε όλοι βάσει του πλαισίου που σας έχω αναφέρει. Οι συνεργασίες είναι πολύ ξεκάθαρες και έχουμε τοποθετηθεί πολλές φορές για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Η υποδοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας στο αεροδρόμιο

Δεν υπήρχε ποτέ κρούση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεργαστούμε  με τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο και την παράταξη του. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι δυνατό αφού έχει πάρει το χρίσμα από τη ΝΔ. Κατά συνέπεια με λύπη διαπιστώνω ότι ο κ Στάγκας εμπλέκεται σε  μια λογική Fake News την οποία υιοθετεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου .

Έχουν  αναφέρει πολλά. Αυτά είναι γελοία και θα πρέπει να σταματήσουν εδώ. Αν θέλουν να είμαστε σοβαροί να κάνουμε αντιπαραθέσεις σε πολιτικό επίπεδο. Αυτό όμως δεν είναι πολιτικό επίπεδο”

 94 total views,  2 views today