Α. Αρφαράς : Οι εκλογές είναι προ των πυλών και οι ετοιμασίες είναι στο φουλ

166

Στην επίσκεψη του Γραμματέα  της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Παύλου  Μαρινάκη και του  γραμματέα Οργανωτικού  της ΝΔ κ. Στέλιου  Κονταδάκη  στη Ρόδο αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky σήμερα ο  πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ  κ. Αντώνης Αρφαράς

«Η επίσκεψη έχει χαρακτήρα παρεμβατικό σε ότι αφορά τις εκλογές . Η ΝΔ είναι κοντά  στην κοινωνία  και κοντά σε  κάθε πολίτη», δήλωσε στον Sky ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ.Αντώνης Αρφαράς.

Όπως τόνισε ο κ. Αρφαράς σήμερα στη Ρόδο είναι  ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης.

«Δική μας αξίωση είναι και κάποια στελέχη της ΝΔ να αξιολογηθούν και να τοποθετηθούν εκεί που αρμόζει .Οι μεγάλες  μάχες δεν δίνονται μόνο στον πόλεμο αλλά επί του πολιτικού επιπέδου και εκεί σε αυτό το πεδίο κερδίζονται. Από τη ΝΔ έχουν δοθεί πάντως πολλές μάχες», είπε.

Η επίσκεψη των στελεχών σήμερα  έχει να κάνει όπως τόνισε και με τις εκλογές που είναι προ των πυλών. Έχει χαρακτήρα παρεμβατικό και οργανωτικό σε ότι αφορά τις εκλογές .

Ακούστε το ηχητικό εδώ :