Α. Αρφαράς: Οι εκλογές της Κυριακής για τη νέα παράταξη δεν θα βγάλουν αντίπαλο του Αντώνη Καμπουράκη

154

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα  καθώς φαίνεται να έχει κλειδώσει.

Συζήτηση για τις εθνικές εκλογές  έγινε στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της  ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ παρουσία της προέδρου κ. Ε Χαραλαμποπούλου  και των μελών της επιτροπής του προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου κ. Αντώνη Αρφαρά και των  μελών και στελεχών της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ.

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky σήμερα ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς.

«Στις  11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Rodos Palace  και ώρα 18:30  θα γίνει η κοπή της πίτας της ΝΔ .Ελπίζουμε σε μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Για τις  εθνικές εκλογές υπάρχει εγρήγορση και ενδιαφέρον. Οι καταστάσεις φαίνεται να είναι αισιόδοξες για αυτό που προσδοκούμε για τον τόπο μας και για μια ισχυρή ΝΔ στα Δωδεκάνησα», δήλωσε ο κ. Αρφαράς.

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ  τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως έχει ολοκληρωθεί. Δείχνει να έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα της κ. Λ Φτακλάκη.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο οι :

Μάνος Κόνσολας, Βασίλης Υψηλάντης Μίκα Ιατρίδη Γιάννης Παππάς, Αντώνης  Γιαννικούρής, Λίτσα Φτακλάκη και Κατερίνα Εμμανουήλο

Ο κ. Αρφαράς έκανε λόγο και για άλλους υποψήφιους που έχουν στείλει τα βιογραφικά τους στο κόμμα.

Όσο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Αρφαράς μίλησε για εξελίξεις που έρχονται και νέα πρόσωπα.

Τόνισε πάντως ότι οι  εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου μεταξύ των μελών των παρατάξεων του τέως δήμαρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου και του πρώην δημάρχου κ. Στάθη Κουσουρνά δεν θα βγάλουν αντίπαλο του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

«Είναι μπερδεμένα τα πράγματα σε ότι αφορά τις εκλογές της ΤΑ. Είναι ο κ. Μ Σαββής ο κ. Σ Διακοσταματίου είναι ο κ. Γιάννης Φλεβάρης είναι ο κ. Β Καλοπήτας. Με την εμπειρία που διαθέτω εκτιμώ πως θα έχουμε εξελίξεις. Η διαδικασία της Κυριακής δεν θα βγάλει αντίπαλο έναντι της ισχυροτάτης παρουσίας του κ Αντώνη Καμπουράκη. Να περιμένουμε εξελίξεις καθώς θα υπάρξουν νέα δεδομένα, νέες καταστάσεις, νέες ζυμώσεις. Το εγχείρημα είναι δύσκολο  και δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους»