Α. Αρφαράς : Οι πολίτες κατάλαβαν πως η ΝΔ αποτελεί εγγύηση για τη χώρα

269

«Η ψήφος των πολιτών είναι δείγμα εμπιστοσύνης από τους πολίτες προς τη ΝΔ   και τον πρωθυπουργό».

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Sky σήμερα  ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς .

« Ήμουν αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Δεν  μπορούσα να φανταστώ όμως ότι στα Δωδεκάνησα θα φθάναμε το 50%. Ήταν ανέλπιστο και συντριπτικό το ποσοστό. Η αντιπολίτευση παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησε  τοξικό λόγο δεν έπεισε. Ο κόσμος κατάλαβε πως και στην οικονομία η ΝΔ προσέφερε ότι ήταν εφικτό και πέραν των ορίων. Κατάλαβε ο κόσμος πως η ΝΔ αποτελεί  εγγύηση για τη χώρα», δήλωσε ο κ. Αρφαράς.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει να διαμορφώνονται οι πολίτικές δυνάμεις  στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση

ο κ. Αρφαράς δήλωσε;

«Βλέπω μια τάση επανόδου  του ΠΑΣΟΚ  στην πολιτική σκηνή. Διεκδικεί την πρωτιά στον κεντροαριστερό χώρο. Στις δεύτερες εκλογές θα είναι δεύτερη δύναμη και στα Δωδεκάνησα. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι το ΠΑΣΟΚ»

Για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα αποτελέσματα των εκλογών  δήλωσε πως υπάρχει πρόβλημα και ηγεσίας.

«Είναι θέμα η απώλεια τόσων μονάδων πανελλαδικά και τοπικά. Στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δουν  τι έφταιξε, δηλαδή, τι δεν πήγε καλά. Εμείς είχαμε επισημάνει από την αρχή ότι τα επιχειρήματα τους δεν έχουν βάσει και πως ο τοξικός λόγος  δεν είχε αποτέλεσμα. Δεν κτίζονται πολιτικές καριέρες με τοξικό λόγο. Εμείς πετύχαμε να αποδείξουμε τη δυναμική της ΝΔ. Ο λαός μίλησε και οφείλουμε να σεβαστούμε την ετυμηγορία του», δήλωσε ο κ. Αρφαράς.

Σε ερώτηση σχετικά με το μεγάλο ποσοστό αποχής στις εθνικές εκλογές ο κ. Αρφαράς δήλωσε:

«Περίπου τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες δεν ψήφισαν. Στη ΝΔ αυτό μας απασχολεί. Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους πολίτες αυτούς πως η συμμετοχή στις εκλογές είναι υποχρέωση.’Ολοι πρέπει να επιλέξουμε για το καλό της χώρας».

Ο κ. Αρφαράς εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Όλα τα στελέχη στη δημοτική οργάνωση  και στην ΟΝΝΕΔ  και στη ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ δώσαμε ένα αγώνα. Τρέξαμε με ψυχή . Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα», δήλωσε.