Α. Καμπουράκης: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση του Ν. Αιγαίου εκφράζει την οδύνη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

128

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νοτίου Αιγαίου εκφράζει την οδύνη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τεμπη και συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος της χώρας» υπογραμμίζει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας τα συλλυπητήρια όλων των αυτοδιοικητικών των  νησιών  μας ο δήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης.

«Ποτέ ξανά!» στο μυαλό όλης της Ελλάδας, οι προσευχές μας ενώνονται για να δώσει ο Θεός παρηγοριά και δύναμη», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Ρόδου. Στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο κ. Καμπουράκης  αναφέρει τα εξής:

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νοτίου Αιγαίου εκφράζει την οδύνη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τεμπη και συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος της χώρας.

Αφουγκραζόμαστε τον πόνο και εκφράζουμε τα πλέον θερμά συλλυπητήρια μας, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για τις οικογένειες των θυμάτων. Με ένα τεράστιο «Ποτέ ξανά!» στο μυαλό όλης της Ελλάδας, οι προσευχές μας ενώνονται για να δώσει ο Θεός παρηγοριά και δύναμη.