Α.Κολλιάδης: Μηδενική η βοήθεια από το κράτος για τον αθλητισμό της Ρόδου

119

Δεν δίνει βοήθεια το κράτος για τον αθλητισμό το κράτος στην περιοχή μας σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε άλλες περιοχές της χώρας .

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ ΑΕ του ΠΡΟΤΟΥΡ  και του ΔΟΠΑΡ  κ. Αλέξανδρος Κολλιάδης.

Αφορμή της συζήτησης η ανάγκη να  υπάρχουν απινιδωτές στα γήπεδα και η προειδοποίηση πως δεν θα  γίνονται αγώνες αν δεν γίνει κάτι για αυτό.

«Ως Δήμος  Ρόδου είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίσουμε  30 με 35 γήπεδα. Το κόστος του ρεύματος καλούμαστε να το πληρώσουμε εμείς. Από την πλευρά της πολιτείας η βοήθεια  ποια είναι;», είπε ο κ. Κολλιάδης και πρόσθεσε πως ούτε για τις μετακινήσεις των ομάδων έχεζι προσφερθεί από την πολιτεία βοήθεια.

“Μας  λένε πως πρέπει να υπάρχει ένα απινιδωτής  σε κάθε γήπεδο. Εμείς ξεκινήσαμε να βάζουμε απινιδωτές  σε μια προσπάθεια να υπογραμμίσουμε πως πάνω από την μπάλα είναι η ανθρώπινη ζωή και η ασφάλεια των αθλητών.Στείλαμε για το θέμα των απινιδωτών επιστολή στην ΕΠΟ. Το κράτος εισπράττει από παντού. Κάποιοι εκφράσαμε τους προβληματισμούς και γίναμε καυστικοί. Ένα σωματείο  πρέπει να ταξιδεύει με κόστος τεράστιο . Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι όμως  μηδέν η βοήθεια », είπε.

Ο κ.Κολλιάδης αναφέρθηκε στη συνεδρίαση που έγινε στην Αθήνα με πρωτοβουλία του κ. Κόνσολα και τόνισε .

«Μιλάνε για μας χωρίς εμάς. Δεν θα  έπρεπε να έχουν άποψη ο  υπεύθυνος αθλητισμού  στο δήμο  Ρόδου και την ΠΝΑΙ. Φοβούνται  αυτά που θα πούμε. Και βγάζουν ανακοινώσεις και δηλώνουν όλα  καλά», είπε.

«Τα τελευταία 3,5 χρόνια πόσα χρήματα έχει δώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για  μας . Το αναφέρω γιατί γνωρίζουμε τι  έχει γίνει σε άλλα σημεία της χώρας .  Βοήθεια από το κράτος μηδέν. Να ξεκαθαρίσουμε τη  στάση μας όλοι μας και οι βουλευτές γιατί  έχουμε ευθύνη για ότι γίνεται στο νησί  μας», τόνισε ο κ. Κολλιάδης.