“Η δημοτική αρχή μεριμνά για την προστασία των δασών και δεν τα έχει αφήσει στο έλεος του Θεού . Δεν έχει την αρμοδιότητα όμως να συντάσει και να υπογράφει υπουργικές αποφάσεις”.

Τα πράγματα στη σωστή τους θέση βάζει με γραπτή ανακοίνωση του ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Αγαπητός Πάλλας με αφορμή δήλωση του προέδρου των εργαζομένων της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ κ. Νίκου Ρεσβάνη.

“Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Περιφερειάρχης, ο καθένας από το μερίδιο που του αναλογεί, κατέβαλαν όλες εκείνες τις προσπάθειες προκειμένου όλα αυτά τα χρόνια να εργαζόμαστε παρέχοντας πολιτική προστασία στο νησί”, δηλώνει ο κ. Πάλλας και διευκρινίζει ότι ο κ. Ρεσβάνης εκφράζει προσωπική άποψη και μόνο.
Επιπλέον ο αντιδήμαρχος θυμίζει σε όσους το ξεχνούν ότι η δημοτική αρχή προχώρησε σε προσλήψεις των εργαζομένων της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ για να διασφαλίσει την προστασία των δασών.

Αναλυτικότερα σε απάντηση πρόσφατου δημοσιεύματος της Δημοκρατικής κατόπιν σχετικών δηλώσεων του Προέδρου των Εργαζομένων της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. κου Ρεσβάνη Νικόλαου θα ήθελα ως Πρόεδρος της εν λόγω εταιρείας να επισημάνω τα ακόλουθα:

Το εν λόγω δημοσίευμα αποτελεί έκφραση προσωπικών απόψεων του κ. Ρεσβάνη και ουδόλως εκφράζει την πλειοψηφία των εργαζομένων της εταιρείας.

Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι τόσο από τη νυν δημοτική αρχή και προσωπικά με τον δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο όσο και από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο.

Οι ανωτέρω παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών στάθηκαν αρωγοί στο δίκαιο αίτημα μας που ήταν και είναι η συνέχιση λειτουργίας της εταιρείας μας.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Περιφερειάρχης, ο καθένας από το μερίδιο που του αναλογεί, κατέβαλαν όλες εκείνες τις προσπάθειες προκειμένου όλα αυτά τα χρόνια να εργαζόμαστε παρέχοντας πολιτική προστασία στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Διαμαρτύρεται η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Ρόδου για την καθαριότητα

Αξίζει δε να επισημάνω πως παρά το γεγονός ότι η χρονική διάρκεια λειτουργείας της εταιρείας μας έληξε – σύμφωνα με το καταστατικό της – το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους και δεν έχει ανανεωθεί μέχρι σήμερα με σχετική νομοθετική ρύθμιση, ο Δήμος Ρόδου προέβη στην πρόσληψη όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας με τετράμηνες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προκειμένου να μην μείνει κανείς άνεργος εωσότου διευθετηθεί το νομικό ζήτημα συνέχισης λειτουργίας της εταιρείας μας.

Επίσης, θα πρέπει να σημειώσω ότι ο Δήμος Ρόδου μέσω της ΠΕΔ δαπάνησε φέτος 50.000 € για την συντήρηση των πυροσβεστικών οχημάτων της εταιρείας μας.

Θα ήθελα , λοιπόν, να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο τον Δήμαρχο Ρόδου όσο και τον Περιφερειάρχη για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία τους με την εταιρεία μας και ευελπιστώ να συνεχίσει να είναι η ίδια και στο μέλλον.

Τέλος, οφείλω να αναγνωρίσω τις προσπάθειες που μέχρι και σήμερα καταβάλει ο Υπουργός Ναυτιλίας κύριος Σαντορινιός Νεκτάριος και ευελπιστώ στην θετική έκβαση της νομοθετικής πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για την συνέχιση λειτουργίας της εταιρείας μας.

 192 total views,  2 views today