Σε κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων η συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής που πραγματοποιήθηκε χθες με διευρυμένη σύνθεση.

Αιτία των αντιπαραθέσεων ήταν η σύνθεση του ψηφοδελτίου. Το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο ο κ. Γιώργος Νικητιάδης φαίνεται πως προκαλεί αντιδράσεις από στελέχη του κόμματος που θέτουν βέτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky o βουλευτής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός και …επίσημα πλέον έθεσε βέτο για την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Νικητιάδη. Ανέβασε μάλιστα και τους τόνους θέλοντας να δείξει την αντίθεση του στην προοπτική αυτή.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου θα ανακοινωθεί αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου.
Θα προηγηθεί συνεδρίαση της επιτροπής ψηφοδελτίων που θα οριστικοποιήσει τη σύνθεση.

Το γεγονός ότι έγιναν καυγάδες στη διάρκεια της συνεδρίασης επιβεβαίωσε μιλώντας στον Sky o αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Γιώργος Πόκκιας.

«Ο κάθε υποψήφιος είναι λογικό να θέλει να “κόβεται” το ψηφοδέλτιο στα μέτρα του. Επίσης ο καθένας έχει τη δική του στρατηγική. Τέθηκαν προβληματισμοί. Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις .Έγιναν όλες οι απαραίτητες εισηγήσεις και μένει η ανακοίνωση του αποτελέσματος», τόνισε.

Ο κ. Πόκκιας παραδέχθηκε πως ελλοχεύσει ο κίνδυνος να χαθεί μια έδρα για το ΚΙΝΑΛ στο νομό .

“ Ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί έδρα στο νομό . Να αφήσουμε πίσω τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις και να προχωρήσουμε συντεταγμένα στις εκλογές με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Πόκκιας.

 202 total views,  2 views today