Βέτο για την συμμετοχή του Γιώργου Νικητιάδη στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής βάζει ο Δημήτρης Κρεμαστινός!

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές ο αντιπρόεδρος της Βουλής, πρώην υπουργός και ο μόνος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στα Δωδεκάνησα, θεωρεί πως με την συμμετοχή του κ. Νικητιάδη στο ψηφοδέλτιο θα προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές στην ενότητα και στους στόχους του κόμματος ενώ θεωρεί πως ο προεκλογικός αγώνας θα διανθισθεί από υπέρμετρο ανταγωνισμό.

Κατά τις πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο κ. Κρεμαστινός έχει διαμηνύσει προς την κ. Γεννηματά την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ σε μια περίπτωση που δεν εισακουστεί, ενώ απειλεί ακόμη και με ανεξαρτητοποίηση στην παρούσα φάση. Η κ. Γεννηματά, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν θεωρεί πως θα μπορούσε να αφήσει τον πρώην υπουργό Τουρισμού εκτός ψηφοδελτίου κι έτσι όλα έχουν γίνει ρευστά στο χώρο του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Νικητιάδης από την άλλη, με μια δήλωση που διενεμήθη χτες, αφήνει σαφώς να εννοηθεί πως θέλει την συμβίωση, αφού αναφέρεται μετ’ επιτάσεως σ’ αυτήν.

Στη δήλωση τονίζει:

Θεωρώ ότι το Κίνημα Αλλαγής δημιουργήθηκε για να ξεπεραστούν παθογένειες του παρελθόντος και είμαι βέβαιος ότι αντιρρήσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο με προσωπικά πολιτικά κίνητρα μόνο, δεν έχουν θέση στο πλαίσιο των αξιών και αρχών που θέλουμε να υπηρετήσουμε.

Πιστεύοντας ότι μπορώ να συνεισφέρω στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ, δηλώνω ότι επιθυμώ να είμαι υποψήφιος και πιστεύω ότι τα αρμόδια όργανα θα ανταποκριθούν με θετικό τρόπο στη διάθεση και πρόθεση μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Οι πιο επικίνδυνες δραστηριότητες για τη μετάδοση του ιού, σύμφωνα με έρευνα των New York Times

Ευελπιστώ ότι μαζί με τον νυν βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινό και τους άλλους συνυποψηφίους μου, θα αγωνιστούμε προκειμένου να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις προσεχείς εθνικές εκλογές για την αύξηση των ποσοστών μας στη Δωδεκάνησο» αναφέρει ο κ. Νικητιάδης.

Η αναφορά φυσικά στον νυν βουλευτή, δεν αφήνει παρερμηνείες για το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των δυό ανδρών, ενώ στελέχη πρώτης γραμμής στη Ρόδο, τίθενται στο πλευρό του Γιώργου Νικητιάδη για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση.

 218 total views,  4 views today