Αντι να μας πει ο δήμαρχος της Ρόδου τι ενέργειες κάνει έτσι ώστε να εμβολιασθεί ο πληθυσμός και να ελευθερωθεί η Ρόδος από το «βαθύ κόκκινο» στο οποίο μπήκαμε ΟΛΟΙ λόγω των κρουσμάτων και στο Δημαρχείο – για το οποίο ο δήμος ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ προς φύλαξη με εταιρεία security – ο κ. Καμπουράκης βγήκε με την γνωστή γραφίδα να ζητήσει τα ρέστα, ελέγχοντας τάχα αυτά τα οποία αναφέρονται από εκπροσώπους φορέων και προκαταλαμβάνοντας και τη Δικαιοσύνη!

Το απίστευτο είναι πως αυτά τα δηλώνει ο κ. Καμπουράκης σε τάχα και δήθεν δημοσιογράφο μετά από ερώτηση: Υποθέτουμε πως είναι ένας από τα μέλη των ορδών των εμπλεκομένων με τα γραφεία τύπου που εσχάτως απέκτησαν και sites για να χτυπήσουν την …αντίσταση!

Η απίστευτη παρέμβαση του δημάρχου υπέρ του περιφερειάρχη το μόνο που αναδεικνύει είναι πόσο συγκοινωνούντα είναι τελικά τα δύο κτίρια δημαρχείου και περιφέρειας, πόσο δορυφορικά λειτουργεί το ένα με το άλλο και πόσο έλλειψαν οι πρόθυμοι της πλευράς Χατζημάρκου και χρειάστηκαν ενισχύσεις απ’ έξω με τον ίδιο τρόπο γραφής!

Στην ουσία λοιπόν τα θέματα: ΠΟΤΕ θα βγει η Ρόδος από το βαθύ κόκκινο και τι κάνουν για να επαναφέρουν το χαμόγελο στον πολίτη…

Ολα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση και εσωτερική στήριξη (αν θέλει ο κ. Καμπουράκης να διαπιστώσει πόσοι μας παρακολουθούν και την απήχηση, ας έρθει πρωί όποια μέρα θέλει στον sky και να μετρήσει τους ακροατές από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ – μέτρηση άμεση και ξεκάθαρη, χωρίς να υπολογίσει ακροατές από τα fm και τους αναγνώστες στο skyrodos.gr. Αν μόνοι μας τα λέμε και μόνοι μας τα ακούμε, αυτή η μοναξιά έχει μέτρο σύγκρισης, που για τους πληρωμένους κονδυλοφόρους δεν είναι πια καταγεγραμμένο ούτε στα καλύτερα όνειρα τους

Η δήλωση Καμπουράκη μετά από ερώτηση δημοσιογράφου!!

O Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η πολιτική εκμετάλλευση της πανδημίας είναι υποκρισία, λαϊκισμός και κυνισμός μαζί. Είναι το “τρίπτυχο” της παλιάς πολιτικής σχολής, που έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών, γιατί επιχειρεί πάντα να βγάλει πολιτικό κέρδος, από τον ανθρώπινο πόνο και την καταστροφή.

Το εκφράζουν άλλη μια φορά όλοι αυτοί, που ποντάρουν στο χειρότερο για τον τόπο μας, προσδοκώντας να εισπράξουν πολιτικές υπεραξίες. Τους ξέρουμε καλά όλοι και ματαιοπονούν, όσο παριστάνουν τους τιμητές των πάντων.

Με το να προσπαθούν …απεγνωσμένα να συντηρήσουν ως θέμα τον εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, όταν έχουν δοθεί επαρκέστατες εξηγήσεις, απλά επαναλαμβάνουν ως αμετανόητοι, τον γνωστό κακό εαυτό τους. Γι’ αυτό και δεν τους παρακολουθεί πλέον κανείς. Μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα ακούνε.

Το πραγματικά σημαντικό θέμα είναι, η άμεση ανάγκη να μπουν σε προτεραιότητα, στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού, η Αυτοδιοίκηση και η Δημόσια Διοίκηση, ώστε να καταφέρουν να λειτουργούν, προς όφελος των πολιτών και της χώρας. Δεν μπορεί η χώρα να βρεθεί στο κενό. Όταν αυτή τη στιγμή, 4 Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ρόδου και αρκετοί υπάλληλοι των υπηρεσιών νοσούν με κορονοιό, πως θα έρθουν σε επαφή, για να εξυπηρετήσουν άμεσες ανάγκες των δημοτών μας; Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, είναι ουσιώδες για την καθημερινή ζωή όλων μας, ειδικά αυτών που έχουν και τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Ας σταματήσουν λοιπόν τα παιχνίδια. Τα πράγματα είναι σοβαρά και απαιτούν ορθολογισμό και ευθύνη. Για να σχεδιαστούν τα επόμενα γρήγορα βήματα του εμβολιασμού και η Αυτοδιοίκηση, η οποία εκ φύσεως είναι δίπλα στον πολίτη, να μπορεί να συνεχίσει να το κάνει, με ασφάλεια και χωρίς …άσκοπα ρίσκα.

 1,607 total views,  2 views today