Τις θέσεις της για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει η περιφερειακή αρχή δια του γραφείου τύπου της για το διαγωνισμό που αφορούσε την τοποθέτηση φωτιστικών Led στο οδικό δίκτυο της Ρόδου.

Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εκδόθηκε σήμερα από την παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» για το θέμα του διαγωνισμού η περιφερειακή αρχή εκθέτει τον φόβο της ουσιαστικά με την αναφορά ότι η «παράταξη Μαχαιρίδη απλώς άλλαξε διακριτικό τίτλο με σκοπό να επιστρέψει στην ζεστασιά της εξουσίας που τόσο τους έλλειψε».

Αναφορά γίνεται  και στην απόφαση 127/2018 της Επιτροπής ΑΕΠΠ  ενώ υποστηρίζεται και πάλι σε μια προσπάθεια να το εμπεδώσουν και οι …πέτρες ότι ασκήθηκε κριτική επί των διαδικασιών του διαγωνισμού επειδή κάποιοι δεν ήθελαν την υλοποίηση του έργου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ο μεγαλύτερος τρολ λογαριασμός στην ιστορία της πολιτικής, το ανώνυμο, απρόσωπο Γραφείο Τύπου της συμμαχίας του ψέματος, της εμπάθειας και του παρελθόντος, νομίζει ότι μπορεί κρυμμένο πίσω από την ανωνυμία του να συκοφαντεί και να παραπλανεί.

Στον διαγωνισμό των LED, αποκαλύφθηκε ότι η παράταξη Μαχαιρίδη απλώς άλλαξε διακριτικό τίτλο με σκοπό να επιστρέψει στην ζεστασιά της εξουσίας που τόσο τους έλλειψε.

Ψέμα 1ο: Οι πολίτες που δεν ήθελαν το έργο είναι μέλη της παράταξης Μαχαιρίδη-Γλυνού που το πολέμησαν με λύσσα και πρωτοφανές μένος.

Ψέμα 2ον: Η απόφαση 127/2018 της Επιτροπής ΑΕΠΠ έχει ανατραπεί με τις αποφάσεις 608 και 609/2018 του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η σχέση της συμμαχίας Μαχαιρίδη-Γλυνού με την αλήθεια και την διαφάνεια, κρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο για δεύτερη φορά όπως ακριβώς έγινε με το Φράγμα Γαδουρά και την ύδρευση της Ρόδου.

Και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης αυτού του τόπου κατάλαβε πλέον τι εκπροσωπεί η συμμαχία Μαχαιρίδη-Γλυνού.

 334 total views,  4 views today