Συνεχίζονται οι έρευνες στη θάλασσα αλλά και στα δύο σπίτια της νεαρής κοπέλας κοντά στην Αννης Μαρίας και του Μανώλη Κούκουρα στην περιοχή των Πεύκων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν με το σταγονόμετρο, μετά από υποδείξεις του 19χρονου Αλβανού, βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν οι κατηγορούμενοι την 20χρονη Ελένη ενώ τα ρούχα της ήταν μέσα στη θάλασσα και ανασύρθηκαν από δύτες του Λιμενικού Σώματος.

Στα δυό σπίτια γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι. Εχουν συλλεγεί για διάφορες εξετάσεις τσιγάρα που βρέθηκαν σε τασάκι, ένας φάκελος με χρήματα, ποτήρια και ένα λάπτοπ της φοιτήτριας, το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σημειώνεται πως δεν έχει βρεθεί το κινητο της τηλέφωνο, όπως κινητό δεν έχει βρεθεί και του 21χρονου Μανώλη Κούκουρα. Λέγεται μάλιστα πως στις Διωκτικές Αρχές είπε πως δεν έχει κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται πως τρία μέλη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σε συνεργασία με στελέχη της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, θα παραμείνουν για έρευνες στη Ρόδο ως το Σάββατο.

 188 total views,  2 views today