Τον αθλητή του ακοντισμού Αναστάσιο Λαουδίκο, που κατέκτησε την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών  στη Μάλαγα της Ισπανίας το 2018 , βράβευσε για την επιτυχία του και την εν γένει  προσφορά του στον αθλητισμό, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου.

Απευθυνόμενος στον πρωταθλητή ο Δήμαρχος Ρόδου τόνισε, ότι «ο θεσμός της βράβευσης των αθλητών  στο Δήμο μας είναι μια πράξη με την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την αγάπη και την εκτίμηση για τους αθλητές που έχουν σημειώσει επιτυχίες, εξυψώνουν την κοινωνία της Ρόδου και αποτελούν παράδειγμα για τις νεότερες γενιές.

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Μάλαγα από τον Αναστάσιο Λαουδίκο, αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών, της σκληρής και καθαρής προπόνησης που απαιτούνται για να επιτευχθεί η διαχρονικότητα στις επιτυχίες».

Ο τιμώμενος ευχαρίστησε το δήμαρχο και στο πρόσωπο το δημοτικό συμβούλιο για την απόφαση τους να τον τιμήσουν, για την μακρόχρονη πορεία στον αθλητισμό.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη και παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό της βιογραφίας του Αναστάσιου Λαουδίκου.

Τη σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του αθλητισμού, της πολιτικής σκηνής, των σωμάτων ασφαλείας,  αθλητές, συγγενείς και φίλοι.

 254 total views,  4 views today