Σημαντικές δωρεές γίνονται και πάλι τις τελευταίες ημέρες στο ακριτικό Καστελλόριζο!

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε σημαντικές δωρεές για την ενίσχυση του Ιατρείου Μεγίστης. Συγκεκριμένα ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ προσέφερε νέα ηλεκτρική γεννήτρια, TRIPLEX μηχάνημα καρδιάς και οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα ενδοστοματικών ακτινογραφιών, αλλά και φαρμακευτικές προμήθειες. Επίσης, η εταιρεία προσέφερε μάσκες, αντισηπτικά και οινόπνευμα για τον καλύτερο εφοδιασμό του ιατρείου, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επιπρόσθετα, μεγάλη δωρεά έγινε και από την Alpha Development για την ανακαίνιση του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης καθώς και την αναβάθμιση του χώρου φιλοξενίας των Αστυνομικών που υπηρετούν στο νησί, ενώ άλλη μία χορηγία αφορά ιδιώτη, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, και θα κάνει δωρεά τη φωταγώγηση των 400 σκαλοπατιών που οδηγούν προς τον Αη Γιώργη του Βουνού.

Μάλιστα για το θέμα αυτό θα συνεδριάσει μέσα στην εβδομάδα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, προκειμένου να κάνει αποδοχή της δωρεάς.

 2,147 total views,  8 views today