Βροχή τα συγχαρητήρια στο Διαγόρα για την άνοδο στη Football League

1506

Βροχή πέφτουν τα συγχαρητήρια μηνύματα στην ποδοσφαιρική ομάδα Διαγόρας για την άνοδο στην Football League.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Με αφορμή την άνοδο της ομάδας ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου στην Football League, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:
Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου για την άνοδό της στην Football League.
Συγχαίρω τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας, που με μεθοδικότητα, σωστή οργάνωση και αγωνιστικό σθένος κατάφεραν να υπερβούν τα όποια προβλήματα και να ανταμειφθούν οι κόποι τους. Η επιτυχία τους φέρνει τον Διαγόρα ένα βήμα πιο κοντά στον μοναδικό ρόλο που αρμόζει στην ιστορία του: στον ρόλο του πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.
Ελπίζω και εύχομαι η φετινή δύσκολη πορεία τους, που ολοκληρώθηκε θετικά, να δείξει το δρόμο συνολικά στο Ροδίτικο ποδόσφαιρο, ώστε σύντομα να έχουμε και άλλες ομάδες της Ρόδου σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας.
Πάντα νίκες!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός

Στο μήνυμα του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός τονίζει τα ακόλουθα:
Ο ιστορικός ΔΙΑΓΟΡΑΣ επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, εκεί όπου ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές για την επιμονή, την πίστη και την προσήλωση που επέδειξαν όλη τη χρονιά στο στόχο για την άνοδο στην Footballleague.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, σε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα όπως και στους φιλάθλους που δίνουν το “παρών” σε κάθε αγώνα.
Εύχομαι καλή επιτυχία και στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με την ευχή και την προσδοκία για μια εξίσου επιτυχημένη πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου, αντάξια της ιστορίας του «γηραιού».
Ως αυριανή περιφερειακή Αρχή θα είμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους στηρίζοντας τις προσπάθειές τους τόσο σε αγωνιστικά και οργανωτικά θέματα όσο και στην δημιουργία κατάλληλων υποδομών και ακαδημιών.
Η ανάπτυξη των ακαδημιών συνεισφέρει στην ανάδειξη των αθλητών και στις ίσες ευκαιρίες για σταδιοδρομία και στην καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας, που πρέπει να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, έστειλε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Διαγόρα, που πέτυχε την άνοδό της στη Football League.

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ιστορικής ομάδας του Διαγόρα Ρόδου.
Ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση με σταθερό υποστηρικτή το φίλαθλο κόσμο, πέτυχαν την άνοδο στα «σαλόνια» της Football League και μας έκανε όλους περήφανους.
Εύχομαι η ανοδική πορεία του Διαγόρα αλλά και των ποδοσφαιρικών ομάδων των νησιών μας να συνεχιστεί.
Άλλωστε όλοι το θέλουμε, το αξίζουμε και το μπορούμε.
Εμπρός για νέες επιτυχίες!»

O Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος

Στο μήνυμα του ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος αναφέρει τα ακόλουθα:
Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στους παίκτες, τον προπονητή και τα μέλη Διοίκησης, της ομάδας του Διαγόρα Ρόδου για τη νίκη στα μπαράζ και την άνοδο στη Football League.
Η νίκη αυτή ολοκληρώνει θριαμβευτικά μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Διαγόρας με την ένδοξη ιστορία αλλά και την αγωνιστική του πορεία θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη περίοδο.
Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα κοντά σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους του νησιού, και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε μελλοντική στήριξη και συνεργασία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης

Συγχαρητήρια σε διοίκηση της ομάδας και παίκτες έδωσε ο κ. Αντώνης Καμπουράκης. Συγκεκριμένα αναφέρει τα ακόλουθα:
Το εισιτήριο της ανόδου στη Football League που εξασφάλισε σήμερα ο Διαγόρας, μας γεμίζει όλους χαρά και περηφάνια.
Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ομάδας. Δείχνουν το δρόμο της προσπάθειας που φέρνει αποτελέσματα και νίκες.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στις νέες προκλήσεις που θα έχει μπροστά της η ιστορική ομάδα της Ρόδου μας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και είμαι βέβαιος πως ο Διαγόρας θα ανταποκριθεί σε αυτές με δύναμη και αυτοπεποίθηση.
Όλοι οι Ροδίτες θα είμαστε δίπλα του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Στράτος Καρίκης

Στο μήνυμα του ο κ. Στράτος Καρίκης αναφέρει τα ακόλουθα:
«Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Διαγόρα για την πανάξια άνοδο της στην Football League. Η σημαία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου κυματίζει πολύ ψηλά φέτος με δυο ανόδους σε επαγγελματική κατηγορία και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο Διαγόρας απόλυτα δίκαια κέρδισε αυτή την άνοδο διότι ήταν καλύτερος από την Καλαμάτα και στα δυο παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους για τη φετινή μεγάλη προσπάθεια. Εύχομαι καλό κουράγιο και πολύ δύναμη ενόψει της νέας χρονιάς όπου ασφαλώς και θα είναι πιο δύσκολη. Πιστεύω όμως ότι ο Διαγόρας θα αντεπεξέλθει και θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και στη Football League»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Κρητικός

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου υπογραμμίζει:
Τα μέλη της παράταξη «Ρόδος Αξιών» και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου «ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ» για την άνοδό της στη football league.
Η προσπάθεια της διοίκησης, του τεχνικού τμήματος και των ποδοσφαιριστών στέφθηκε με επιτυχία και τώρα ανοίγει ο δρόμος για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Η ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ με τη μακρά ιστορία της μας χάρισε υπέροχες στιγμές και μας έκανε υπερήφανους. Ευχόμαστε η ανοδική της πορεία να συνεχιστεί και να μας χαρίσει και άλλες συγκινήσεις. Θα είμαστε δίπλα της για κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη.