Στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 18 Ιανουαρίου θα κατατεθεί προς έγκριση το πρακτικό του διαγωνισμού και της οικονομικής προσφοράς που έχει κατατεθεί από την εταιρεία που θα εγκαταστήσει τα ΑΤΜ για την εξυπηρέτηση των πολιτών στη Ρόδο.
Το θέμα επρόκειτο να συζητηθεί στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αλλά αυτό δεν κατέστει δυνατό.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει γίνει, θα τοποθετηθούν δυο ΑΤΜ στην πόλη της Ρόδου και δύο σε πρώην δημοτικές ενότητες του νησιού για να μπορούν να εξυπηρετούνται και οι πολίτες που δε διαμένουν στην πόλη.
Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σάββας Διακοσταματίου από τη στιγμή που θα τελειώσει ο διαγωνισμός και θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο θα απαιτηθεί χρονικό διάστημα απο τριάντα εως εξήντα ημέρες το περισσότερο για την εγκατάσταση και λειτουργία των μηχανημάτων.
Από τα ΑΤΜ- Μίνι ΚΕΠ οι πολίτες θα μπορούν να λαμβάνουν διάφορα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις και έγγραφα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν για απλές διοικητικές πράξεις χωρίς να χρειάζεται να μεταβαίνουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Σημειώνεται ότι από τα συγκεκριμένα μηχανήματα οι πολίτες, θα μπορούν να πληρώνουν τις οφειλές τους προς το Δήμο Ρόδου με τη χρήση καρτών.

 190 total views,  2 views today