Δριμεία κριτική στο δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο ασκεί με ανακοίνωση της η παράταξη ” Με δύναμη για τη Ρόδο”, του κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Όπως επισημαίνεται ο δήμαρχος ενώ είχε την ευκαιρία να απολογηθεί για τους λόγους για τους οποίους πολλά προβλήματα παραμένουν άλυτα αντ αυτού επέλεξε ” στην αυτάρεσκη και αποκομμένη από την πραγματικότητα ομιλία του, να προσθέσει μια αλαζονική ανταπάντηση, στην κριτική που του ασκήθηκε”.

“Αν ο κ. Χατζηδιάκος δίπλα στην ταμπέλα του ανεπαρκούς, θέλει να βάλει και αυτή του αλαζόνα, κακό του κεφαλιού του. Η Ρόδος θα προχωρήσει μπροστά”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Το πλήρες κείμενο της παράταξης ” Με δύναμη για τη Ρόδο”, είναι το ακόλουθο:

Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χατζηδάκος είχε την ευκαιρία στη φιέστα του απολογισμού του, να εξηγήσει για ποιο λόγο η πορεία της Ρόδου τα χρόνια της θητείας του είναι πτωτική και για ποιο λόγο τα χρόνια προβλήματα του νησιού μας δεν έχουν λυθεί.

Να απολογηθεί στους πολίτες για το γεγονός ότι δεν έχει καν προχωρήσει η επίλυση βασικών προβλημάτων, όπως η ύδρευση, η ηλεκτροδότηση, το οδικό δίκτυο, το κυκλοφοριακό, η στάθμευση, η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Να δώσει απαντήσεις για το γεγονός ότι το επίπεδο του τουρισμού μας πέφτει και η Ρόδος χάνει τη λάμψη που κάποτε είχε.
Αντ’ αυτού επέλεξε, στην αυτάρεσκη και αποκομμένη από την πραγματικότητα ομιλία του, να προσθέσει μια αλαζονική ανταπάντηση, στην κριτική που του ασκήσαμε.

Αν ο κ. Χατζηδιάκος δίπλα στην ταμπέλα του ανεπαρκούς, θέλει να βάλει και αυτή του αλαζόνα, κακό του κεφαλιού του. Η Ρόδος θα προχωρήσει μπροστά”.

 212 total views,  2 views today