Για λίγες ώρες στη Ρόδο την Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης

255

O Στέφανος Κασσελάκης θα είναι στη Ρόδο την Παρασκευή. Θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που οργανώνεται από την παράταξη της Χρύσας Καραγιάννη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει για λίγες ώρες στη Ρόδο, προσκεκλημένος της κ. Καραγιάννη για να ενισχύσει και να προωθήσει την υποψηφιότητα της.

Ο κ. Κασσελάκης θα έρθει το απόγευμα της Παρασκευής και θα παραβρεθεί σε event  που οργανώνεται για την ενίσχυση του συνδυασμού που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα βρεθεί στον πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου και θα επισκεφθεί καταστήματα της περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναχωρήσει αργά το βράδυ της Παρασκευής για την Αθήνα.

Η ανακοίνωση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα δώσει το «παρών» του στην ανοιχτή εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής την Χρύσα Καραγιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο μεζεδοκαφενείο «Αυλή» στο κέντρο της Ρόδου (πεζόδρομος Κωστή Παλαμά), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συγκέντρωση της παράταξης πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί δίπλα στην επικεφαλής και τους/τις υποψήφιους/ες συμβούλους και θα συνομιλήσει με φίλες και φίλους του περιφερειακού συνδυασμού, δηλώνοντας την στήριξή του και με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές κάλπες.