Παράκληση να βρεθεί το …καρφί! Απίστευτο αλλά στα όρια της …Ελληνοφρένειας…

Δεν μπορούν οι αρμόδιοι με υπογραφή του προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου να βρούνε τον υπεύθυνο των παράνομων έργων και καλούν τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιαννά …να ψάξει και να τους τον καταγγείλει!

Διαβάστε το απίστευτο που εφευρέθηκε για να μην υπάρξει δίωξη!

ΠΡΟΣ:

ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑΝΝΑ, ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ, Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου

Από αυτοψία που διενεργήθηκε, κατόπιν καταγγελίας στις 19-02-2021 από κλιμάκιο της υπηρεσίας μας, στην παραλιακή περιοχή «ΜΑΝΤΩΜΑΤΑ» Φαληρακίου, διαπιστώθηκαν αυθαίρετα και παράνομα έργα – επεμβάσεις εντός της κοινόχρηστης κτηματολογικής ζώνης Παραλίας του Δημοσίου επί της οδού που καταλήγει στην παραλία των «Γυμνιστών», δια της αλλοίωσης των φυσικών πρανών, της διάστρωσης με τσιμέντο και της κατασκευής χαμηλού τοιχίου.

Οι ανωτέρω επεμβάσεις αποτελούν επέκταση των κατασκευών που κρίθηκαν ήδη αυθαίρετες – παράνομες και κατεδαφιστέες με το υπ’αριθμ. 10/16-07-09 Πρωτόκολλο Κατεδάφισης Άρσης – Απομάκρυνσης Κτισμάτων Κατασκευών και Έργων – Διοικητικής Αποβολής της υπηρεσίας μας.

Μετά τα παραπάνω και προκειμένου η Υπηρεσία μας να προβεί στην λήψη μέτρων προστασίας, σύμφωνα με το Ν.2971/2001 όπως αυτός ισχύει, παρακαλούμε να μας προσκομίσετε οποιοδήποτε στοιχείο ικανό να προσδιορίσει τον υπαίτιο της εν λόγω αυθαίρετης και παράνομης επέμβασης επί του κοινοχρήστου χώρου του Δημοσίου.

Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσων Α ́

Παναγιώτης Τριανταφύλλας Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ/Α ́

Απολαυστικό και Ελληνικό

 1,711 total views,  8 views today