Στο Γκόλφ Αφάντου και συγκεκριμένα στο τμήμα της έκτασης που θα διαχειρίζεται ο κ. Μερκούριος Αγγελιάδης ενδιαφέρεται σφόδρα να επενδύσει ο ο Αυστραλός μεγιστάνας και επενδυτής Ρος Πελίγκρα, επικεφαλής του Pelligra group.

Αυτό έγινε γνωστό σε συνάντηση που είχε ο κ. Ρος Πελίγκρα, και οι συνεργάτες του με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη χθες το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί πως για το Γκόλφ Αφάντου έχουν αρθεί εδώ και λίγο καιρό όλα τα εμπόδια που θα μπορούσαν να αποθαρρύνουν τους επενδυτές.

Το θέμα γνωρίζει ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας αφού ως τομεάρχης Τουρισμού παρακολουθούσε στενά και το θέμα του Γκόλφ Αφάντου.

Αναλυτικότερα :

Κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, ο Αυστραλός μεγιστάνας και επενδυτής Ρος Πελίγκρα, επικεφαλής του Pelligra group είχε φτάσει από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής με τους συνεργάτες του, περιμένοντας τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Ρόλο οικοδεσπότη είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης φίλος του Αυστραλού κροίσου του real estate, ο οποίος έχει επενδύσει σε εκατοντάδες ακίνητα στην Αυστραλία, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Λίγο αργότερα προστέθηκαν στη συντροφιά δυο υπουργοί, δείχνοντας με την παρουσία τους την υψηλή προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στις επενδύσεις. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Αφού είχαν σύντομη συνομιλία με τον κ. Ρος, αντάλλαξαν στοιχεία και αποχώρησαν χωρίς να μείνουν στο δείπνο. Σύμφωνα με πληροφορίες  μεταξύ των πιθανών project που συζητήθηκαν ήταν να συμμετάσχει ο Αυστραλός επιχειρηματίας στο σχήμα για την επένδυση στην περιοχή Αφάντου Ρόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ζημιές σε καταστήματα και σκάφη από τους υδροστρόβιλους στα Κολύμπια

Την έκταση έχει αποκτήσει ο κατασκευαστής Μερκούριος Αγγελιάδης που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και πλέον φαίνεται ότι έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια των τελευταίων ετών που φρέναραν το επενδυτικό σχέδιο.

 

Πηγή:iefimerida.gr

 240 total views,  2 views today