Γ. Ιατρίδης: Με τα λόγια… κτίζω ανώγια και κατώγια!

483

“Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που ένα έργο που δημιούργησα επί δημαρχίας μου το 1999 στο δήμο Καλλιθέας το Κλειστό Γήπεδο, αποτελεί σήμερα το ιδανικότερο σημείο εγκατάστασης του mega εμβολιαστικού κέντρου στη Ρόδο για την καταπολέμηση του cοvid-19, στην πιο κρίσιμη ώρα για την υγεία την οικονομία και τον τουρισμό της περιοχής μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Ιατρίδης.

Και προσθέτει: “Ο κάθετος εμβολιασμός του συνόλου του πληθυσμού της Ρόδου στο πλαίσιο του προγράμματος Γαλάζια Ελευθερία που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το όπλο μας για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας αλλά ταυτόχρονα να επανεκκινήσουμε τη μηχανή της βαριάς βιομηχανίας, του τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Κλειστό Γήπεδο Καλλιθέας ξεκίνησε σαν όνειρο το 1999 και πήρε σάρκα και οστά το 2010. Το Κλειστό Γήπεδο Καλλιθέας είναι το μοναδικό τέτοιων προδιαγραφών Κλειστό Γήπεδο στη Ρόδο και σε ολόκληρο το Αιγαίο με 2000 τ.μ. αγωνιστικό χώρο και μεγάλες υποδομές, γυμναστήριο αποδυτήρια, γραφεία ,αίθουσα συνεντεύξεων, αναψυκτήρια και 10000 τ. μ.περιβάλλοντα χώρο. Το συνολικό κόστος κατασκευής μαζί με το ακίνητο ήταν περίπου 6 εκ. ευρώ.

Τέλος η χτεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ρόδου έρχεται ως επιβράβευση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Καλλιθέας να δημιουργηθεί αυτός ο καταπληκτικός χώρος.

Γι αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πρώην συνεργάτες μου. Είμαι βέβαιος πως σύντομα θα βγούμε από αυτή τη δοκιμασία νικητές και το παρκέ του γηπέδου θα φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις όπως του αξίζει!”