Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμπορευτεί με την παράταξη Δύναμη Αλλαγής Κως-2023 εξηγεί με ανακοίνωση του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ Γιώργος Κοκαλάκης.

«Η Κως του 2023 θα έχει ακόμα καλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις, θα έχει ένα νέο και σύγχρονο λιμάνι στην Κέφαλο, θα έχει και ένα νέο δίκτυο μαρινών.Η Κως του 2023 είναι η δική μας Κως. Η Κως των νέων ανθρώπων, η Κως του μέλλοντος μας», αναφέρει.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του κ. Γιώργου Κοκαλάκη είναι η ακόλουθη:

Η Κως του 2023 δεν μπορεί να είναι η Κως των ανθρώπων του χθες, των ανθρώπων που κάνουν επίδειξη θράσους και εμπάθειας με το δημόσιο λόγο και την παρουσία τους.

Στις εκλογές του Μαΐου, θα είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση. Το Δήμαρχο που πιστεύει στους νέους ανθρώπους, το Δήμαρχο που ανοίγει το δρόμο στους νέους ανθρώπους.

Το έργο που έγινε είναι ορατό και μετρήσιμο, ιδιαίτερα στον τομέα των λιμενικών εγκαταστάσεων:

-Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των μελετών για την επέκταση του λιμανιού στην Κέφαλο και την ολική αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων στην Καρδάμαινα.

-Πραγματοποιήθηκε εκβάθυνση του λιμανιού της Κεφάλου,έγινε αποκατάσταση λιμενικών βαθών και του λιμενοβραχίονα. Λειτουργεί υποδομή τροφοδοσίας σκαφών με ρεύμα και νερό.

-Αναβαθμίστηκε το λιμάνι στο Μαστιχάρι, με άσφαλτο, νέο φωτισμό, κατασκευή στεγάστρου και χώρου αναμονής επιβατών.

-Η Κως απέκτησε για πρώτη φορά υπηρεσίες καθαρισμού σε όλα τα λιμάνια, διαθέτει πλωτά φράγματα για τη θαλάσσια ρύπανση.

-Κατασκευάστηκε νέα, σύγχρονη και κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής επιβατών στο λιμάνι της Κω. Δημιουργήθηκαν, μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, νέες εγκαταστάσεις Σένγκεν στο χώρο πίσω από τη ΔΕΗ.

Δεν σταματάμε εδώ. Η Κως του 2023 θα έχει ακόμα καλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις, θα έχει ένα νέο και σύγχρονο λιμάνι στην Κέφαλο, θα έχει και ένα νέο δίκτυο μαρινών.

Η Κως του 2023 είναι η δική μας Κως. Η Κως των νέων ανθρώπων, η Κως του μέλλοντος μας.

 326 total views,  2 views today