Υπέρ της διεξαγωγής debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων τάσσεται ο δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Με αφορμή τις δηλώσεις της κας. Ρούφα για τη διεξαγωγή διαλόγου ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους ο κ. Κυρίτσης τόνισε πως οι επισημάνσεις της είναι στη σωστή κατεύθυνση.

«Όλοι γνωρίζουν ότι από την πρώτη στιγμή ανέλαβα πρωτοβουλία για την διοργάνωση εκδηλώσεων ανοιχτού διαλόγου.Το διάλογο τον φοβούνται μόνο όσοι δεν έχουν έργο και πρόγραμμα. Μόνο όσοι δεν μπορούν να σταθούν στο δημόσιο λόγο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Aναλυτικά ο δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Οι επισημάνσεις της κ.Ρούφα για τη διεξαγωγή διαλόγου ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Όλοι γνωρίζουν ότι από την πρώτη στιγμή ανέλαβα πρωτοβουλία για την διοργάνωση εκδηλώσεων ανοιχτού διαλόγου.
Το διάλογο τον φοβούνται μόνο όσοι δεν έχουν έργο και πρόγραμμα. Μόνο όσοι δεν μπορούν να σταθούν στο δημόσιο λόγο.
Είναι δεδομένη η δική μας θέληση και προθυμία να συμμετέχουμε σε debate όχι μόνο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων αλλά μεταξύ των στελεχών των παρατάξεων.
Ο διάλογος αυτός μπορεί να γίνει μέσα από το ΔΗΡΑΣ και με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Για το σκοπό αυτό θα οριστεί διαπαραταξιακή επιτροπή που θα συνεδριάσει άμεσα, προκειμένου να προσδιοριστούν τα debate. Η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ η κ.Παντελίκιζη θα στείλει επιστολή σε όλες τις παρατάξεις για να ορίσουν εκπροσώπους.”

 170 total views,  2 views today