Γ.Νικητιάδης από Αφάντου: Ισχυρή εντολή για φωνή των νησιών στη Βουλή.

141

Μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για την πορεία της δημοκρατικής παράταξης προς τις κάλπες και ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-πρωταγωνιστή της νέας εποχής, προέκυψαν  από την συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Νικητιάδη στα Αφάντου.

Ο υποψήφιος βουλευτής ζήτησε ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να διασφαλιστεί ισχυρή κυβέρνηση ώστε να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.

Αναφέρθηκε στις νέες προοπτικές που ανοίγονται για την περιοχή με την ανάπτυξη του Γκολφ Αφάντου και παρουσίασε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τα κόκκινα δάνεια, την οικονομία, την κοινωνική κατοικία και την προστασία πρώτης κατοικίας, τους οκτώ άξονες για τον τομέα της υγείας.

Όπως είπε ο κ. Γιώργος Νικητιάδης, η έλλειψη εκπροσώπησης από το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή ζημίωσε τη Δωδεκάνησο και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για να έχουν ξανά φωνή τα νησιά.

Μετά το πέρας της ομιλίας του τ. υφυπουργού ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους οι οποίοι του εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους για διάφορα ζητήματα και έλαβαν τις σχετικές απαντήσεις από τον κ. Νικητιάδη.