Γ. Νικητιάδης: Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος, εκτός πραγματικότητας!

93

Ο επικεφαλής του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης  της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η «ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας» και ότι «υπάρχουν άνθρωποι αρκετοί που περνάνε καλά», έκανε την εξής δήλωση :

«Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στράτος Σιμόπουλος, αποκομμένος εντελώς από την πραγματικότητα, ανακάλυψε ξαφνικά, ότι η ακρίβεια αφορά πολύ μικρό μέρος της κοινωνία μας. Ένα ακόμη δείγμα της αλαζονείας της Νέας Δημοκρατίας. Η Μαρία Αντουανέτα,  καλούσε το Γαλλικό λαό να φάει παντεσπάνι αφού δεν είχε να φάει ψωμί. Δυστυχώς, την ίδια επαφή με την πραγματικότητα  φαίνεται να έχει και ο κ. Σιμόπουλος.

Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν ποια είναι η θέση τους για την ακρίβεια. Είναι τελικά υπαρκτό πρόβλημα η ακρίβεια ή αφορά ελάχιστους όπως δηλώνουν οι βουλευτές της; Τα Ελληνικά νοικοκυριά δεν αντέχουν άλλο τις παλινωδίες μιας κυβέρνησης, η οποία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το κορυφαίο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα»