Σε λειτουργία είναι το νέο site του δήμου Καρπάθου. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής της  νέας δημοτικής αρχής .

«Πρόκειται για ένα πρώτο και απλό δείγμα γραφής και της φιλοσοφίας της νέας Δημοτικής Αρχής που έχει υποσχεθεί μία νέα αναπτυξιακή πορεία του νησιού, έργα υποδομής, προβολή των πλεονεκτημάτων του για την προσέλκυση τουριστών , αλλά και την εξασφάλιση διαφάνειας για όσα γίνονται στον Δήμο, ενημέρωσης των δημοτών και συμμετοχής τους», αναφέρει στην ανακοίνωση ο δήμαρχος κ. Γ Νισύριος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο site του Δήμου μας, για το οποίο εργαστήκαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του site, έτσι ώστε να προβάλλονται πιο αποτελεσματικά οι ομορφιές και τα Μνημεία του νησιού μας αλλά και να εξασφαλίζεται η ενημέρωση των δημοτών μας για όσα συμβαίνουν στον Δήμο, για τις αποφάσεις της νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιστεύω ότι το site με την νέα, σύγχρονη, ελκυστική μορφή του θα αγκαλιαστεί από τους δημότες μας, από τους χιλιάδες Καρπάθιους που δεν ζουν μόνιμα στο αγαπημένο νησί μας, αλλά και τους χιλιάδες Έλληνες και ξένους φίλους της Καρπάθου που αναζητούν πληροφορίες για τον τόπο μας και σκέφτονται να το επισκεφτούν.

Πρόκειται για ένα πρώτο και απλό δείγμα γραφής και της φιλοσοφίας της νέας Δημοτικής Αρχής που έχει υποσχεθεί μία νέα αναπτυξιακή πορεία του νησιού, έργα υποδομής, προβολή των πλεονεκτημάτων του για την προσέλκυση τουριστών , αλλά και την εξασφάλιση διαφάνειας για όσα γίνονται στον Δήμο, ενημέρωσης των δημοτών και συμμετοχής τους.

 148 total views,  4 views today