Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς επισκέφτηκε το μέγα εμβολιαστικό κέντρο Ρόδου και παρακολούθησε τη διαδικασία εμβολιασμού του πληθυσμού του νησιού μας.

Παρατήρησε την ουσιαστική οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών αλλά και την μαζική συμμετοχή των κατοίκων του νησιού μας στο πρόγραμμα εμβολιασμού. Ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία».

Σε δήλωσή του τόνισε:

«Συστρατεύσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει το αυτονόητο: Η Ρόδος να αποκτήσει μέγα εμβολιαστικό κέντρο, ανάλογο των αναγκών του πληθυσμού της. Κατά την επίσκεψή μου στο χώρο, παρατήρησα την ουσιαστική οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών σε όλες τις εμβολιαστικές γραμμές καθώς και την μαζική συμμετοχή των κατοίκων του νησιού μας στο πρόγραμμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για ακόμη μια φορά, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για τον προγραμματισμό και σχεδιασμό  της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» στα νησιά μας».

 148 total views,  2 views today