Να πληρώσουν για τις πράξεις τους όχι μονο δύο νεαροί που αφαίρεσαν τη ζωή της κόρης του αλλά να συλληφθούν και να ” καθίσουν στο σκαμνί” , όσοι άλλοι έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις βιασμών και κακοποιήσεων γυναικών στη Ρόδο ζητά ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Ο κ. Τοπαλούδης μιλώντας στο skyrodos.gr τόνισε πως η πρόσφατη υπόθεση με τον βιασμό της 19 χρονης που μάλιστα είναι άτομο με ειδικές ανάγκες επιβεβαίωσε τις καταγγελίες που είχε κάνει από τη Ρόδο.
“Είχα προβεί σε καταγγελίες όταν βρισκόμουν στη Ρόδο. Είχαν έρθει και σε μας διάφορες πληροφορίες. Διάβασα και ότι γράφονταν εκείνο τον καιρό στο facebook. Δέκα ημέρες πριν το συμβάν με την κόρη μου είχαν αποπειραθεί να βιάσουν κορίτσια. Για αυτό είχα δηλώσει ότι μπορεί να εμπλέκονταν και άλλα άτομα σε τέτοιες υποθέσεις”, δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης και πρόσθεσε ότι επαληθεύτηκαν όσα είχε πει και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο.

” Τι να πω τώρα που δύο τρεις ημέρες μετά το συμβάν με την κόρη μου έκαναν αυτό που έκαναν και μάλιστα σε κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες. Ας αναλογιστούν όλοι εκεί και οι γονείς τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι όλο το προηγούμενο διάστημα. Αυτά τα άτομα δείχνουν ότι δεν έχουν καν τειψεις συνειδήσεως” , είπε ο κ. Τοπαλούδης.

Ο πατέρας της άτυχης Ελένης τόνισε για μια φορά ακόμα ότι πιστεύει πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα η δράση των οποίων, δεν έχει έρθει ακόμα στο φως.
” Και δεν είναι μόνο στην Ρόδο. Σε τόπους όπου έχουμε μεγάλη προσέλευση ανθρώπων συμβαίνουν αυτά σε μεγαλύτερο ποσοστό από άλλα μέρη” , είπε ο κ. Τοπαλούδης.

Ο κ. Τοπαλούδης ενημερώνεται από τους νομικούς τους εκπροσώπους για την εξέλιξη της υπόθεσης.

” Οι δικηγόροι μας πήραν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από την ανακριτική αρχή. Είμαι σίγουρος ότι οι ανακριτικές αρχές πράττουν , στο ακέραιο το καθήκον τους. Οποιο κοριτσάκι και να ήταν στη θέση της Ελενίτσας το ίδιο θα έκαναν. Ευχαριστούμε για αυτό τις αρμόδιες αρχές που προσπάθησαν και συνεχίζουν να προσπαθούν για μας. Αυτό το γνωρίζω καλά. Θα πρέπει οποία άλλα άτομα εμπλέκονται σε αυτές τις υποθέσεις να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Έτσι θα ηρεμήσουν η ψυχή της Ελένης μου αλλά και των άλλων κοριτσιών που μπορεί να κακοποιήθηκαν και τώρα υποφέρουν”, είπε ο κ. Τοπαλούδης και ευχαρίστησε όλες τις αρχές και τις υπηρεσίες που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση της Ελένης για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην οικογένεια.

 268 total views,  4 views today