Δήμος Τήλου: Ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας

98

Στην επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Τήλο αναφέρεται το γραφείο τύπου του Δήμου.

Στην  Πρόεδρο της Δημοκρατίας δόθηκε από τη δημοτική αρχή Τήλου τιμητική πλακέτα. Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

Ήταν   ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, το Σάββατο 7 Μαΐου, συνοδευόμενη και από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διαμονή της στην Τήλο, μετέβη στο Κέντρο Κυκλικής Καινοτομίας, όπου ενημερώθηκε για το πρόγραμμα «Just go zero» και τον στόχο που έχει η Τήλος να γίνει το πρώτο νησί μηδενικών αποβλήτων.

Έπειτα επισκέφτηκε τα Λιβάδια, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους ενώ φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στο παραδοσιακό σπίτι της κας Ευγενίας Στεφανάκη.

Τέλος στο γεύμα που παρέθεσε η δημοτική αρχή του νησιού προς τιμήν της Προέδρου, η κα Σακελλαρόπουλου τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από την δήμαρχο Τήλου και συζήτησε με τις αρχές και τους φορείς του νησιού, καθώς επίσης και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Τηλο.