Την δόξα των …απέναντι ζήλεψαν οι κύριοι του δήμου της Ρόδου.

Στην 45η έκτακτη και δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου της Ρόδου, οι αρμόδιοι απέστειλαν την πρόσκληση στα μέλη της στις 10:51. Οι εισηγήσεις απεστάλησαν και παρελήφθησαν από τα μέλη στις 11:39 και στις 11:47 ενώ στις 12 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της συνεδρίασης.

Αυτά όλα πρακτικά σημαίνουν πως δεν υπήρχε χρόνος για προετοιμασία, για μελέτη και για ανταλλαγή απόψεων μέσα σε μια δημοκρατικά οργανωμένη και λειτουργούσα επιτροπή.

Φυσικά από την πλευρά της αντιπολίτευσης έγινε γνωστό πως στη συνεδρίαση έλαβαν κανονικά μέρος και απείχαν από τις ψηφοφορίες των θεμάτων πλην του τέταρτου θέματος στην ημερήσια διάταξη που αφορούσε οικονομική ενίσχυση σε άπορους δημότες που ψήφισαν θετικά.

Το απίστευτο να κλείνουν μικρόφωνα για να μην τοποθετείται η αντιπολίτευση, έτσι όπως καταγγέλεται στο Περιφερειακό συμβούλιο, βρήκε μιμητές με τρόπο που είναι αποτελεσματικότερος: Ετσι εφαρμόζεται και ακολουθείται η …αρχή Κουτσόγιωρα «Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε» με τον καλύτερο τρόπο!…

 1,202 total views,  2 views today