Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης Μαΐου μπήκαν υποψήφιοι, επικεφαλής και μη από τη Δευτέρα 13 του μήνα.

Η αναμέτρηση των εντυπώσεων παίζει καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα και φαίνεται πως τα επιτελεία των παρατάξεων, ειδικά για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, γνωρίζουν καλά πως αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι σημαντική για να “κερδηθούν” αναποφάσιστοι αλλά και αυτοί που μετακινούνται ανάλογα των “γούστων” της πλειοψηφίας.

Στο επιτελείο του Μανώλη Γλυνού γνωρίζοντας τις παραμέτρους των ημερών αλλά και του γενικότερου κλίματος που έχει δημιουργηθεί, η προσοχή εστιάζεται στην πόλη της Ρόδου, απ’ όπου επί σχεδόν δεκαήμερο, θα δοθεί η μάχη “πόρτα – πόρτα”. Η αρχή βέβαια έγινε και θα κορυφωθεί, ενώ αύριο πραγματοποιείται η μεγάλη συγκέντρωση της παράταξης στο Ροδίνι.

Ο Μανώλης Γλυνός, διατήρησε καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο ήπιους τόνους, παρά την λυσσαλέα επιθετική πρακτική του κύριου αντιπάλου, που με όλα τα μέσα και με όλους τους τρόπους προσπάθησε να επιφέρει χτυπήματα και πάνω και κάτω από την μέση. Αποκορύφωμα των χτυπημάτων, τα χαλκεία που στήθηκαν και η βιομηχανία των trolls και των fake news που παρήχθη!

Δεν αποκλείεται πάντως στην εκδήλωση του Ροδινιού να δείξει διαφορές και να επισημάνει τους τρόπους που πολιτεύθηκε ο ίδιος μέσα στην μακρά αυτή προεκλογική περίοδο. 

Στο ίδιο μήκος κύματος ενεργούν και οι υποψήφιοι των Δημοτικών εκλογών, απ’ όπου φαίνεται πως στις 26 Μαΐου παρά τους ευσεβείς πόθους επιτελών των συνδυασμών, δεν πρόκειται να προκύψει νικητής κι επομένως όλα θα κριθούν την Κυριακή 2 Ιουνίου, δηλαδή στον δεύτερο γύρο. Η μάχη δίνεται στήθος με στήθος, ισορροπίες του τρόμου και ανισορροπίες του πόνου έχουν ήδη διαμορφωθεί και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προσπαθούν με ΟΛΑ τα μέσα και με όλες τις μεθόδους να κερδίσουν σταυρούς προτίμησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του Νοσοκομείου Ρόδου

Φυσικά με την λογική πως δεν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα από τον πρώτο γύρο, δεν αποκλείεται τα ρεύματα να αλλάξουν στην δεύτερη εβδομάδα, αφού και οι υποψήφιοι σύμβουλοι θα έχουν άλλα κριτήρια, άλλες επιδιώξεις και οι περισσότεροι θα είναι παντελώς αδιάφοροι!

 

 196 total views,  2 views today