Δεν προσκλήθηκε ο Σύλλογος Πορφυρίς στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Σπηλιανής

941

Στο  γεγονός ότι δεν δέχθηκε ουδεμία πρόσκληση  για να στηρίξει της εκδηλώσεις υποδοχής και φιλοξενίας  του αντιγράφου της εικόνας της Παναγίας Σπηλιανής  που θα έρθει στη Ρόδο την Παρασκευή 24 Μαίου αναφέρει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Παννισυριακού Συλλόγου Ρόδου «Η Πορφυρίς».

 Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Με το παρόν, το Δ.Σ. του Παννισυριακού Συλλόγου Ρόδου «Η Πορφυρίς», του μοναδικού θεσμοθετημένου φορέα συνέχειας και έκφρασης της Νισυριακής ιστορίας και παράδοσης στη Ρόδο, εκφράζει τη λύπη του, διότι δεν δέχθηκε καμία ενημέρωση ούτε πρόσκληση από μέρους των εκ Νισύρου διοργανωτών, για να στηρίξει τις εκδηλώσεις υποδοχής και φιλοξενίας του αντιγράφου της εικόνας της Παναγίας Σπηλιανής. Παρά το γεγονός, ο Σύλλογός μας θα παραμείνει σταθερός στις θεμελιώδεις αρχές του και θα συνεχίσει να προάγει την ενότητα και σύμπνοια των μελών του.

Ως εκπρόσωποι της Νισυριακής παροικίας, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο για τη φιλοξενία της εικόνας και ευχόμεθα η Χάρη Της να μας ευλογεί και να μας διαφυλάσσει.