ΔΕΝ υπάρχει θέμα Κώστα Σκανδαλίδη για τον νομό Δωδεκανήσου  που είχε τεθεί προ διμήνου, έκλεισε όμως τώρα οριστικά. Είχε αναφερθεί χωρίς διάψευση, πως ο κ. Σκανδαλίδης σκεφτόταν σοβαρά την επάνοδο του στον νομό μας ως υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, λόγω της καθόδου στην Αθήνα του Γιώργου Παπανδρέου.

Την κατηγορηματική δήλωση έκανε σήμερα στον sky ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Νικηφόρος Παπανικόλας ο οποίος τόνισε ακόμη πως δεν έχει πληροφορίες αν ο κ. Κρεμαστινός μετακομίσει από τα Δωδεκάνησα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο κ. Παπανικόλας είπε ακόμη πως για το θέμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη θα αποφασισθεί κεντρικά και ο ίδιος ή η Νομαρχιακή Επιτροπή δεν γνωρίζουν διεργασίες ή την απόφαση του Γιώργου Νικητιάδη να αποχωρήσει από την διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη.

Ηρθε και διάψευση από τον Κόκκινο

Μέχρι τώρα κυκλοφορούσε ευρέως πως με τον Γιώργο Νικητιάδη έχει κλείσει και έχει συμφωνήσει  αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος. Ο ίδιος σήμερα κάνει γραπτή δήλωση διαψεύδοντας τέτοιες προσδοκίες!

Δήλωση – Διάψευση του Χ. Κόκκινου για δημοσιεύματα που τον εντάσσουν σε κυοφορούμενο αυτοδιοικητικό σχηματισμό

Με αφορμή δημοσιεύματα συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε. της Δωδεκανήσου που με εμφανίζουν να αναζητώ «αυτοδιοικητική στέγη», και «να φλερτάρω» σε κυοφορούμενα αυτοδιοικητικά σχήματα, υποχρεώνομαι να επισημάνω τα εξής:

Σεβόμενος την ελευθερία του Τύπου και τη δημοκρατική διακίνηση των ιδεών, διαψεύδω όλα τα σενάρια που με φέρουν ως ενδιαφερόμενο να συνεργαστώ ή να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με αυτοδιοικητικό σχήμα που αυθαίρετα με εντάσσουν.

Εκτιμώ όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και εντιμότητα στα κοινά και σέβομαι τη λαϊκή εντολή που έχω λάβει και βρίσκομαι σε θέσεις ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση (Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.).
Με το παραπάνω σκεπτικό κινούμαι και συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο, παρά τα συνεχή εμπόδια που δέχομαι από συγκεκριμένα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και για τα οποία έχω ενημερώσει τους αρμοδίους. Ασχολούμαι αποκλειστικά με τα κοινωνικά προβλήματα και ανάγκες και επιδιώκω λύσεις τους.

Για την όποια συμμετοχή μου στις διαδικασίες των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα ενημερώσω ο ίδιος στο χρόνο που επιβάλλεται και με βάση τις επιθυμίες και τις προσδοκίες των πολιτών και τις εισηγήσεις των φίλων και συνεργατών μου.

 152 total views,  2 views today