Διακομιχάλης: Η Τουρκία προσπαθεί να θεμελιώσει τα ανιστόρητα που λέει…

110

«Η Τουρκία δίνει τα ρέστα της. Κτύπησε ταβάνι  και προσπαθώντας να θεμελιώσει τα ανιστόρητα  που λέει έφθασε στο σημείο αυτό με την Ψέριμο.  Επιβάλλεται η εταίροι  μας στην Ευρώπη να είναι πιο συγκριμένοι. Τα γενικόλογα περί επιβολή κυρώσεων στη γειτονική χώρα  δεν αγγίζουν τον  Ταγίπ Ερντογάν» , δήλωσε στον ΣΚΑΙ με αφορμή την συνεχιζόμενη ένταση με την Τουρκία και το ρεπορτάζ του πρακτορείου  Anadolu o δήμαρχος της Καλύμνου κ. Δημήτρης Διακομιχάλης.

Σε ερώτηση αν ο κόσμος στην Κάλυμνο ανησυχεί  από την ένταση με την Τουρκία ο κ. Διακομιχάλης δήλωσε ότι οι πολίτες παρακολουθούν αλλά δεν προσπερνούν αυτά που γίνονται  και όσα λέγονται .

«Πιστεύω  πως ο πρωθυπουργός της χώρας και όλα τα κόμματα στέλλουν το μήνυμα που πρέπει γιατί η αποτροπή δεν είναι μόνο σε  στρατιωτικό επίπεδο ώστε οι γείτονες  να καταλάβουν πως υπάρχουν και όρια .Φθάσαμε σε ένα επικίνδυνο παραλήρημα»

Όσο για το αν έχει επηρεαστεί από όλα αυτά ο τουρισμός ο κ. Διακομιχάλης δήλωσε πως δεν υπάρχουν δυσμενείς εξελίξεις στην τουριστική κίνηση .