Δεν γνώριζε τις προθέσεις των κυρίων Μιχάλη Καφετζή και Νίκου
Γιαννά δηλαδή ότι θα αποχωρούσαν για να ενταχθούν στην παράταξη του δημάρχου Ρόδου δήλωσε στον Sky σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σάββας Διακοσταματίου.
«Δεν θέλω να ζητήσω τα πρακτικά των συνεδριάσεων των επιτροπών που μετείχαν οι κύριοι Νίκος Γιαννάς και Μιχάλης Καφετζής για να γίνει γνωστό το πώς κατηγορούσαν τον δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη. Δεν παρότρυνα κανένα να έρθει να ψηφίσει . Όσα δηλώνουν οι δύο σύμβουλοι είναι για να δικαιολογήσουν την έξοδο τους από την παράταξη»
δήλωσε .
«Εγώ δεν ήξερα ότι θα φύγουν. Ας απευθυνθούν εκεί που μίλησαν . Διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις τους. Θέλουν να διαλύσουν την προοπτική της νέας παράταξης και δεν θα τους το επιτρέψω. Κάνουν ένα αγώνα λυσσαλέο».
«Γιατί ήρθαν οι δύο σύμβουλοι να ψηφίσουν; Δεν τους είπα εγώ να έρθουν. Αυτό που λένε είναι αισχρό ψέμα. Πόσοι άλλοι είπαν ότι θα έρθουν να ψηφίσουν και τελικά δεν ήρθαν. Εμείς θέλουμε μ ια ζωντανή διαδικασία. Οι δημοκρατίες κινούνται πλειοψηφικά. Κανείς δεν είναι σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα. Παλεύεις κερδίσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου. Τους εύχομαι καλή τύχη και εμείς να πάμε ένα βήμα παρακάτω», είπε ο κ. Διακοσταματίου.
Σε ερώτηση αν είχε επαφή με κάποιους για τη στήριξη της παράταξης για τις εκλογές δήλωσε:
«Δεν σταματώ τις επαφές . Ξέρω πως ο δρόμος είναι δύσκολος γιατί πολλά κέντρα και παράκεντρα θέλουν να αποτύχει η προσπάθεια. Κάνω το άνοιγμα μου προς όλες τις κατευθύνσεις»
