Διαμαρτύρεται το ΕΚΡ, αφού μένουν και πάλι εκτός των μέτρων κατηγορίες εργαζομένων στον τουρισμό

521

Με αφορμή τα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν σήμερα για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό, το Εργατικό Κέντρο Ρόδου εκφράζει τις ενστάσεις και τη διαμαρτυρία του, αφού μένουν και πάλι εκτός κατηγορίες εργαζομένων, όπως για παράδειγμα οι εργαζόμενοι στα ταξί και στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, καλώντας τους τοπικούς βουλευτές να πάρουν θέση.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο τονίζει:

Ευνοϊκά τα μέτρα για τις αναστολές και για τις κατηγορίες των εργαζομένων που καλύπτουν, αλλά θεωρούμε τεράστια αδικία που για ακόμα μία φορά μένουν εκτός των μέτρων στήριξης κατηγορίες συναδέλφων που εδώ και ενάμιση χρόνο δεν υπάρχουν πουθενά για την κυβέρνηση, δεν υπάρχουν πουθενά για κανένα υπουργείο, έχουμε κάνει όλες τις διαδικασίες που μας ζήτησαν έχουμε στείλει άπειρα διαβήματα, αλλά η κοροϊδία συνεχίζεται... μας κάνουν μπαλάκι από το ένα υπουργείο στο άλλο…
Μιλάμε για τους εργαζόμενους στα ταξί, τους εργαζόμενους στα ΚΑΕ που έμειναν εκτός, αλλά και οι συνάδελφοί χωρίς δικαίωμα επαναπρόσληψης.
Τι θα γίνει κύριοι της κυβέρνησης με αυτούς τους συναδέλφους; Έχει σκεφτεί κανείς πως ζουν ή θα συνεχίσουν να ζουν …
Καλούμε τους τοπικούς βουλευτές μας να πάρουν θέση άμεσα και να βρουν λύση
Σαν διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας μέχρι την αποκατάσταση της αδικίας… Περιμένουμε τις ενέργειες σας ….