Διανομή αλληλογραφίας δια των …προσκόπων και της αυτοδιοίκησης στην Κρεμαστή!

405

Απογυμνώθηκε από υπηρεσίες η δημοτική κοινότητα Κρεμαστής αφού μετά το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας έκλεισε και η υπηρεσία των ΕΛΤΑ.

Την κατάσταση στην περιοχή περιέγραψε μιλώντας στον Sky o πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κρεμαστής.

«Με έγγραφο μας ενημέρωσαν πως επειδή δεν συμφέρει οικονομικά θα κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κρεμαστή. Παρά τις παρεμβάσεις που κάναμε σε όλους τους φορείς σε Δήμο Περιφέρεια και τους βουλευτές το κατάστημα έκλεισε», είπε ο κ. Δράκος .

«Σύμφωνα με την επιστολή που εστάλη από τα ΕΛΤΑ οι κάτοικοι της κοινότητας Κρεμαστής, θα εξυπηρετούνταν από το κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που λειτουργεί στην Ιαλυσό. Ταχυδρόμος για την διανομή της αλληλογραφίας στην Κρεμαστή υπήρχε κάθε Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη. Η διανομή της αλληλογραφίας στο Παραδείσι, γίνονταν  κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Ωστόσο ο άνθρωπος παραιτήθηκε. Έγινε νέα πρόσληψη ταχυδρόμου, αλλά παρουσίασε πρόβλημα υγείας και αποχώρησε. Βρέθηκε τελικά νέο άτομο που αποχώρησε και αυτός και αναζητείται άλλος που θα μπορέσει να κάνει τη δουλειά του ταχυδρόμου» , τόνισε.

Ωστόσο συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος αλληλογραφίας των κατοίκων τα οποία διανέμονται  τώρα με τη φροντίδα του κ. Δράκου και των …προσκόπων .

Η ειδοποίηση για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ ήρθε πριν ενάμισι μήνα και οι όποιες προσπάθειες για την επαναλειτουργία του έπεσαν στο κενό.